ERCAN: ''BELEDİYEMİZE VE BAŞKANIMIZA KARŞI ÖRGÜTLÜ BİR KÖTÜLÜK VAR''

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, partisinin ilçe binasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan açıklamasında şu ifadeleri kullandı. “Arkadaşlar bugün basın toplantımızın ilk konusu seçimi kazandığımız günden bu yana, İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik yapılan provokasyonlar olacak.  Eğer 2019 yılından bu yana yaşananları bir daha bilince çıkarırsak bugün yaşananları ve bundan sonra yaşanacakları daha iyi anlayabileceğimizi umut ediyorum. Buna bir tür hafıza tazeleme diyebiliriz. Çünkü bazı şeyleri kent kamuoyu unutmuş olabilir. Bakın CHP’li belediyeler ve Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e karşı yapılan ilk provokasyon ilk seçime çok yakın bir zamanda başlamıştı. Bazı odaklar ki, biz onların kimler olduğunu biliyoruz, “Hatırla” isimli paçavrayı 10 binlerce bastırarak gece vakti dağıttılar. Ama ne oldu? Belediye başkanımız, AKP’li rakibini ciddi bir oy farkıyla geride bırakarak başkan seçildi. O gün bu gündür bu bel altı vurmalar, yalan haberler, provokasyonlar devam ediyor. Camiye ayakkabı ile girdi yalanından tutun AKP’li meclis üyesi İbrahim Efe’nin, ‘Beni dövüyorlar’ diye bağırarak yatıp yuvarlanmasına kadar gelen sürece tüm kamuoyu şahittir.

BELEDİYEMİZE VE BAŞKANIMIZA KARŞI ÖRGÜTLÜ BİR KÖTÜLÜK VAR
Son olarak da Başkan Hürriyet ve ekibi Gülümse Kafe’lerde yiyor içiyor para ödemiyor yalanını uydurdular. Konu İzmit Belediyesi olunca yalanın biri bin para. Her zaman söylediğimiz gibi tarafsız gazetecilik yapan basın emekçilerine saygımız sonsuzdur fakat ne yazık ki bazı gazetelerde, üzülerek söylüyorum böylesine yalanlara çanak tutar hale gelmiş durumda. Hatta bir ses kaydı paylaşarak acaba Başkan Hürriyet buna ne diyecek diye yaptıkları kirli işi devam ettirmeye çalışıyorlar. Haberciliğin en temel ilkeleri ile örtüşmeyen masa başında yapılmış mesnetsiz ve kasıtlı işlerle karalama yapmaya çalışıyorlar. Belediyemize ve Fatma Başkana karşı örgütlü bir kötülük var. 

KAZANAMAYAN DOKUZLAR İŞİ GÜCÜ BIRAKTI HARIL HARIL ÇÖP FOTOĞRAFLARI ARIYOR
Değerli arkadaşlar daha onlarca provokasyon, onlarca iftira sayabilirim elbette. Ama bu konuyu çok uzatmak istemiyorum. Başta da dediğim gibi biraz hafızalarımızı tazelersek, bu mesnetsiz saldırıların İzmit Belediyesi ve Başkan Hürriyet’e yapılan çok büyük haksızlık olduğunu daha iyi anlayabiliriz diye düşünüyorum. Bu mesnetsiz saldırıların en büyük nedeninin ise Başkan Hürriyet’in iki kez üst üste seçim kazanmasını hazmedememiş olmaları olduğunu biliyoruz. Onun için son zamanlarda özellikle seçim kaybeden ilçe başkanı Dokuzlar, işi gücü bıraktı harıl harıl çöp fotoğrafları istiyor. Sosyal medyanın yanında bir de parti üyelerine çöp fotoğrafları ulaştırmaları için mesaj atıyor. Çöp ihbar hattına attığınızda sonuç alamazsanız ekran görüntülerini atarsanız takipçisi olacağız diyor. Yahu bu kadar mı halktan uzaksınız?