DEVA PARTİSİNDEN KOCAELİ HABERİ GAZETEMİZE ZİYARET

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ensar Emir bugün Kocaeli Haberi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdiler.

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ensar Emir ile Kocaeli Haberi gazetesi genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak arasında yerel ve genel siyaset üzerine koyu bir sohbet gerçekleşti. Başkan Kemal Memiş, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Millet İttifakı adayının kesinlikle Cumhurbaşkanı seçileceğini inançlarının tam olduğunu dile getirerek "Milletimiz kararını çoktan verdi. Üzerlerine kabus gibi çöken bu iktidardan bu seçimden kurtulacaktır" dedi.

DEVA Partisine hem Gebze'de hem de Türkiye genelinde halkın ilgisinin yoğun olduğunun altını çizen Kemal Memiş "Gerek partimize bizzat gelen gerekse de sokakta karşılaştığımızda bize iktidarı şikayet eden insanlarımız, bize destek olacaklarını dile getiriyorlar" dedi.

Meral Akşener'in Millet İttifakından ayrılmasının seçim sonuçlarına nasıl etki edeceği konusunda düşüncelerini açıklayan İl Başkan yardımcısı Ensar Emir "Bu seçimin kazananı Millet İttifakı ve İttifakın Cumhurbaşkanı adayı olacaktır" dedi.

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ensar Emir'i ağırlamaktan mutluluk duyan  Kocaeli Haberi gazetesi genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak, bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.