DEVA PARTİSİ KOCAELİ'DE ARTIK ONA EMANET

DEVA Partisi Kocaeli İl Teşkilatının 2. Olağan İl Kongresi, Genel Başkan Ali Babacan'ın da bizzat katılımıyla dün İzmit'teki Luxor Garden Otel'de gerçekleşti.

DEVA Partisi Kocaeli Mevcut İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan'ın yeniden aday olmadığı kongrede, 2024 yerel seçimleri Karamürsel Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı, tek aday olarak girdiği seçimde DEVA Kocaeli'nin yeni il başkanı seçildi.. 

Yeni başkan Yunus Emre Katı kongreden sonra yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi;
"Gn. Başkanımızın Katılımı ile gerçekleştirdiğimiz ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği 2. Olağan Kongremizde şahsımı İl başkanlığını layık gören Bütün delegelerimize teşekkür ederim.

Pazar günü ailesinin vaktinden feragat ederek, geleceğe istikrar ile bakmak isteyen DEVA partisi ve Gn.Başkanımız Ali BABACAN’ı umut ışığı olarak gören KOCAELİ’li hemşehrilerime İl teşkilatı olarak minnetlerimi sunuyorum. Hiç şüpheniz olmasın DEVA Partisi KOCAELİ il başkanı ve yönetimi olarak her zaman yanınızda olacak, liyakatsiz yöneticilerin emeklerinizi çalan kadroların karşında birlikte duracağız.

Kadınlarımızın, gençlerimizin, öğrencilerimizin, çifcimizin, esnafımızın, emekçi kardeşlerimin ve emeklilerimizin yanında, hak hukuk tanımayan halkın emeklerini hiçe sayanların karşısında duracağız.

Kandıra Cebeci’den, Çamdibi Karamürsel’e – Kartepe Tabiat Parkı ve civar köylerinden, Çayırova’nın fabrikalarına Kocaeli’ye huzuru getirmek için var gücümüz ile çalışacağız.

Şekerpınar’ın fabrikalarında işçimizin, Darıca’nın parklarında emeklimizin, Gebze’de öğrencilerimizin yanında - Dilovası’nda hastane sırasında tüm vatandaşlarımızın yanında olamaya gayret göstereceğiz.
Bu yolda hepinizin desteklerini bekler, İl binamızın kapılarının bütün vatandaşlarımıza açık olduğunu hatırlatır, mücadelemize katılmaya davet eder; saygılarımı iletirim."