Cengiz Yucak: ''Hasan Soba hem Gebze hem de Kocaeli için isabetli bir isim'

Kocaeli Haberi Gazetemiz İmtiyaz sahibi gazeteci Cengiz Yucak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba'yı makamında ziyaret etti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliği görevine seçilen Hasan Soba, KBB'nın ilk meclis toplantsında Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın'ın önerisi ile KBB Başkan vekilliği görevine getirilmişti. Hasan Soba'yı Gebze'de ki makamında ziyaret eden Cengiz Yucak yeni görevi dolayısı ile kendisini tebrik edip, başarılar diledi. 

Hasan Soba çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Haberi İmtiyaz Sahibi Sn. Cengiz Yucak’a kıymetli ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışma hayatında kolaylıklar ve başarılar diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Hasan Soba'yı ziyareti ile ilgili olarak haber masamıza açıklama yapan Cengiz Yucak "Ak Parti Gebze ilçe başkanlığı yaptığı yıllardan beri tanıyıp, yakından takip ettiğim Hasan Soba'nın aradan geçen yıllara rağmen aynı istek, aynı heyecan ve coşku ile görevini yapma arzusunda olduğuna tanık oldum. Çok yoğun bir çalışma temposu içerisine girmiş. Bir taraftan Gebzeli hemşerilerinin kendisine karşı olan ilgilerinden kaynaklı yoğun ziyaretlerini kabul etmeye çalışırken diğer taraftan da Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden beklediği hizmetlerin takibini yapmaya çalışıyor. Bu anlamda Hasan Soba'nın, Büyükşehir Belediye başkan vekilliği görevine getirilmesi hem Gebzelilerin hem de Kocaeli Büyükşehir belediyesinin menfaatine uygun bir karar ve isabetli bir isim olmuştur. Lakin günlük iş trafiği çok yoğun ve yorucu, Allah yardımcısı olsun" dedi.