CEMİL YAMAN DİLOVASI'NDA ÖZLEM GİDERDİ

2009-2014 yılları arasında Dilovası Belediye başkanlığı görevinde de bulunmuş olan Cemil Yaman her ne kadar AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş olsa dahi aklının fikrinin hep Dilovası'nda olduğu söylenir..

Ak Partinin Dilovasına atayacağı ilçe başkanı ve yerel seçimlerde gösterilecek olan belediye başkan adayının belirlenmesi konusundaki yüksek performanslarına tanık olduğumu Cemil Yaman, Türkiye'nin dört bir yanındaki çalışmalarını tamamladıktan sonra Darıca'da ikamet ettiği evinden önce bile ilk olarak, ilk ve hep gözağrısı olan Dilovası'na illa ki uğrar..

Cemil Yaman bugün de öyle yaptı ve Dilovası belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu'nu makamında ziyaret ederek özlem giderdi. Ramazan Ömeroğlu, Cemil Yaman ile olan bu buluşmasını sosyal medyadan "AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Cemil Yaman'a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..