BÜYÜKAKIN'IN GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NETLEŞTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın dün Ak Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus ile birlikte geldiği Gebze'de, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün hizmet yatırımlarını gezdi..

Başkan Tahir Büyükakın hizmetleri incelemeyi tamamladıktan sonra Zinnur Büyükgöz hakkındaki düşüncelerini sosyal medya sayfasından "İşin özü aşkla çalışmaktır diyerek gece gündüz gayretle hizmet üreten Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün yapımı devam eden birbirinden kıymetli eserlerini dolaştık. Başkanımız ve ekibini emekleri için tebrik ediyor, çalışmalarının artarak devamını diliyorum. Sağlıklı yaşam merkezi, Eskihisar çevre ve rekreasyon projesi, Karakol, Terminal inşaatı ve Güzide restoran ile Gebze’miz daha da güzelleşiyor." ifadeleri ile paylaştı..

Büyükakın'ın, Büyükgöz'e methiyeler dizen bu paylaşımı ve paylaşımındaki "Başkanımız ve ekibini emekleri için tebrik ediyor, çalışmalarının artarak devamını diliyorum." şeklindeki temennisi, Gebze siyaset kulislerinde "Tahir Büyükakın'ın, 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayı olarak görmek istediği kişi Zinnur Büyükgöz'dür" şeklinde algılandı..

Şimdi merak edilen ise Zinnur Büyükgöz'ün belediye başkan adaylığı için kararını önceden belli ederek adeta ihsas-ı rey'de bulunan Başkan Büyükakın'ın ilerleyen günlerde daha hangi ilçe belediye başkanının hizmetlerini gezeceği ve "Başkanımız ve ekibini emekleri için tebrik ediyor, çalışmalarının artarak devamını diliyorum." şeklinde temennilerde bulunacağı sorusunun cevabı..