BEYLİKBAĞLILAR MAHALLEYE LİSE İSTİYORLAR

Beylikbağılılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin, Gebze Tatlıkuyu mahallesi kapalı semt pazarının karşısındaki alanda  organize ettiği “Karadenizliler Sonbahar Festivali”nde binlerce kişi buluşup yöresel sanatçıların seslendişrdiği güzel şarkı ve türküler eşliğinde eğlenmeye devam ediyor..

13 Eylül’de başlayıp, 22 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek olan Festivalde,  başta Onay Şahin, Zeynep Birinci, Hülya Polat, Hicabi Şenlikoğlu, Tuğçe Yılmaz, Karadenizli Yaşar ve daha bir çok sanatçı Gebze'ye gelerek sahne alıyor ve hem Karadenizli hemşerilerine hem de müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatıyor..

Beylikbağı İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Barış Şerifoğlu Festival ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Beylikbağlılar ilim kültür sosyal yardımlaşma derneğinin Tatlıkuyu pazar alanı karşısında gerceklestirdiği festivalimizde ilk gün 20 bin kişiyi Tatlıkuyu’da ağırladık.  İkinci gün 14 bin kişi ile taçlandırdık ve etkinliğimiz önümüzdeki Pazar gününe kadar devam ediyor. Biz bu görkemli etkinliğimiz ile Gebze'nin en büyük STK’larından birisi olduğunu ispatladık.” Dedi..

BEYLİKBAĞINA LİSE İSTİYORLAR

BİKSYD Yönetim kurulu Başkanı Barış Şerifoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda da şu ifadeler yer verdi;

“Yaşadığım mahallemin gelişimi ve değişimi için mücadele etmeye kararlıyım. Azimli kararlı ve özverili mesai arkadaşlarımla her şeyin ilkini yaşatmaya devam edeceğiz. Toplama değil gönüllü mesai harcayan sevgili kardeşlerim dikkat edin kardeşlerim diyorum, birbirine kenetlenmiş inançlı inanmışlarla yol yürümenin onurunu yaşıyorum.

Siz Park bahçelerde poz verin Ben Beyikbağının çocukları için Lise istiyoruz diye haykırmaya devam edeceğim . O liseler  Beylikbağına gelene  kadar Bana ve ekibime uyku haram  Beyler”