BAŞKAN TALUS DİLOVASI'NA BAŞKAN ARAYIŞI İÇİN GELDİ

Ak Parti Kartepe ilçe kongresi 19 Ekim Cumartesi ve Darıca kongresi de 20 Ekim pazar günü gerçekleştirilecek..

Darıca'da mevcut ileç başkanı Köksal Şakar ile yola devam ve Kartepe'de ise başkan adayı değişikliğine giderek Murat Yılmaz diyen Ak Parti Kocaeli il teşkilatı diğer ilçelerde başkan adayı belirleme çalışmalarına devam ediyor..

Ak Parti Kocaeli il Başkanı bugün Dilovası'na gelerek, Ak Parti Dilovası ilçe teşkilat binasında ilçe başkanı İlhan Yıldırım, belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu, Dilovası eski ilçe başkanı Osman Akbulut, Dilovalı il ve ilçe yöneticileri ile istişarelerde bulundu..

Başkan Talus'un Dilovası'na bu ziyareti, siyaset kulislerinde "Ak Parti Dilovası'nın 3 Kasım 2024 pazar günü gerçeklşecek olan ilçe kongresinde başkan adayı belirleme çabası" olarak değerlendirildi..

İLÇE BAŞKANI DA AĞRILI OLMASIN BEKLENTİSİ
Dilovası'nda ise İlhan Yıldırım'ın göreve devam etmemesi halinde İl Yönetim Kurulunda önemli bir icra görevine getirilmesi, Ağrılı belediye başkanı Ramazan ömeroğlu'nun çalışmalarını hemşericilik engeli olmaksızın rahatça denetleyebilmesi için Ak Parti Dilovası'na ise mümkünse Ağrı dışından bir ilçe başkan adayı gösterilmesi beklentisi hakim..