BAŞKAN SARI: ''BEBEKLERİMİZİ DAHİ KORUYAMIYORLAR''

CHP Kocalei İl Başkanı Bülent Sarı; gündemdeki olaylara dair bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkan Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

“Her tarafı cennet vatanımızda son yıllarda maalesef hiç görmediğimiz ve görmek istemeyeceğimiz olaylar meydana geliyor. Ülkemizde muhalefet olmak demek sadece siyaset yapmak değil. Sokak hayvanlarının da hakkını korumak  biz muhalefetin görevi oldu. Artık gece gündüz fark etmeksizin güvende olmayan kadınlarımızı da cinsiyet fark etmeksizin uyuşturucu etkisinde sağa sola saldıran psikopatlardan vatandaşlarımızın hakkını savunmak da bizim görevimiz oldu. Hükümetin yanlış politikaları yüzünden sınır güvenliği dahi kalmamıştır.”

DEVLET BOŞLUĞU AŞİKARDIR 
“En son ortaya çıkan Yenidoğan Bebek Çetesi ile 22 yıldır ülkeyi yönetenlerin yarattığı canavarların aşağılık bebek cinayetlerini gördük. İnsanlıktan nasibini almamış bu zihniyetin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini zaten biliyoruz. Ancak bu zihniyete imkan tanıyan devletin boşluğu aşikar olmuştur”

BEBEKLERİMİZİ DAHİ KORUYAMIYORLAR
“Ana rahmine düştüğümüz gün itibariyle son nefesimizi verene kadar bu ülkede şansa yaşıyoruz.  Dünyada eşi benzeri görülmemiş vergileri toplayıp bebeklerimizi dahi koruyamıyorlar. Liyakatsiz, cahil, ahlaksız bir düzen ile karşı karşıyayız. İktidar bu sorunun önünü almak bir yana bu sorunun kaynağı olmaktadır.”

BU YÖNETİM DEĞİŞMELİ 
“Asayiş sorunları ile mücadele edemeyen, uyuşturucu ticaretini durdurmaktan, halkımızı korumaktan aciz bu siyasi iktidar değişmelidir. İktidar görevini yapana kadar Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızın canı dahil her şeyini korumak için güvenlik güçlerimizin yanında mücadele vermeye devam edeceğiz.”