AMBULANSIN YOLUNU KESEN O İKİ KİŞİYE GEREĞİ YAPILDI!

Sağlık Bakanı Koca'dan ambulansa yol vermeyen motosikletlilere X sosyal medya sayfasından 'Bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz' şeklinde ser tepki gösterdi..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Kadıköy'de ambulansın içindeki hastayı görmekte ısrar eden ve ambulansa yol vermeyen motosikletli kişileri paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ambulansa yol vermeyen iki motosikletliyi sosyal medya hesabından paylaştı. Kadıköy'de yaşanan olaya tepki gösteren Koca, "İstanbul Kadıköy’de ambulansla hasta taşıyan arkadaşlarımız akıl almaz bir olay yaşadı. Bir motosikletteki iki şahıs ambulansa yol vermemekte direttiler. Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde" ifadelerini kullandı.

İstanbul Kadıköy’de ambulansla hasta taşıyan arkadaşlarımız akıl almaz bir olay yaşadı. Bir motosikletteki iki şahıs ambulansa yol vermemekte direttiler. Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde. pic.twitter.com/BaRAuZ84AR

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) June 11, 2024

Sağlık Bakanı Koca'nın bu paylaşımından sonra harekete geçen polisler o iki kişiyi yakalayarak gözaltına aldılar ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'da sosyal medyadan o anları şu ifadelerle paylaştı;

GEREĞİ YAPILDI-17
Sayın Bakanım, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan incelemede hasta taşıyan bu ambulansımızın önüne geçen şahısların E.B. ve M. T olduğu tespit edilmiş ve şüpheliler yakalanmıştır.  

GEREĞİ YAPILDI-17

Sayın Bakanım,
Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan incelemede hasta taşıyan bu ambulansımızın önüne geçen şahısların E.B. ve M. T olduğu tespit edilmiş ve şüpheliler yakalanmıştır.

Trafikte geçiş üstünlüğü olan, can taşıyan ve zamanla yarışan… https://t.co/vno4TuW4C2 pic.twitter.com/7PaOvlU66e

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) June 12, 2024 Trafikte geçiş üstünlüğü olan, can taşıyan ve zamanla yarışan ambulansları engellemeye çalışan olursa, onları yakalayıp adalete teslim edeceğiz."