AK PARTİ GEBZE'DE 2024 HESAPLARI SİL BAŞTAN

Kocaeli'nin nüfus sayısının yanısıra üretim potansiyeli ve ülke ekonomisine kattığı artı değer olarak en büyük ve de en önemli ilçesi olan Gebze'nin, yerel yönetim seçimleri de şüphesiz ki en önemlisidir..

2024 yerel seçimlerine giderken yerel iktidarı elinde bulunduran Ak parti, Gebze'de tekrar seçim kazanmanın hesabını yaparken muhalefet partileri ise Ak Partinin Gebze'de ki 20 yıllık iktidarına nasıl son verebilirizin planları içerisindeler..

Ak Partili mevcut belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz'ün tekrar belediye başkan adayı olmak istediği bilinirken, Ak Parti kulislerinde aday adayı olarak diğer ismi konuşulanlardan ön plana çıkanlar ise Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Dinç,  Ak Parti Gebze eski ilçe yönetim kurulu üyesi ve PİMTAŞ A.Ş. Ar-Ge müdürü Özlem Kozankurt ve önceki gün Ak Parti Kocaeli il yönetim kurulundan istifa eden Mehmet Fatih İşlek olarak görülüyor..    

Ak Parti Gebze'de durum bu minvalde iken geçtiğimiz hafta sonu yapılan AK Parti 4.Olağanüstü Kongresi’nde,  Mehmet Ali Okur Merkez Disiplin Kurulu yedek üyeliği görevine seçildi..

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Mehmet Ali Okur'a Ak Parti Genel Merkezinde Merkez Disiplin Kurulu yedek üyeliği görevi vermesi ise Gebze siyaset kulislerinde "Mehmet Ali Okur için 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığı sayfası kapanmıştır" şeklinde yorumlandı..

Yani Ak Parti Gebze'de 2024 için yapılan siyasi hesaplar içinde artık Mehmet Ali Okur'un adaylığı diye bir şey yok gibi gibi..