AK PARTİ GEBZE BÖLGESİNDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN KİMLER BAŞVURDU?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz 2024 yerel seçimleri için Adaylık başvurularının bugün itibariyle başlayacağını bildiren Yavuz “17 Kasım’a kadar devam edecek. Meclis üyesi, il genel meclisi üyeliği başvuruları da bugün başlayacak, 3 Aralık’a kadar devam edecek” dedi.

Ali İhsan Yavuz, " AK Parti’de büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için için 50 bin TL, il belediye başkan aday adaylığı için 30 bin, ilçe belediye başkan aday adaylığı için de 20 bin TL bağış alınması kararlaştırıldı." dedi..

Ak Partide adaylık başvurularının bugün başlamasından dolayı Ak Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe teşkilatlarına bugün belediye başkan aday adaylığı için başvuru olup olmadığı şeklindeki kısa araştırmamızda,  ilçelerde henüz resmi bir belediye başkan adaylık başvurusu olmadığını öğrenildi..

ŞAHİN TALUS İLÇE BAŞKANLARINI TOPLADI
Öte yandan Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin talus bugün 12 ilçe başkanı ile bir toplantı gerçekleştirerek süreci değerlendirdi..

Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bu toplantıyı osyal medyadan "AK Parti olarak, milletimizin emanetine duyduğumuz saygı gereği seçim çalışmalarımızı yine büyük bir titizlikle yürütüyor, Genel Merkezimizce belirlenen takvim doğrultusunda Türkiye genelinde aynı anda seçim startını veriyoruz. Genel Merkez Seçim İşleri Başkanımız Sayın Ali İhsan Yavuz’un bu sabah yaptığı belediye başkan aday adaylığı başvuruları hakkındaki açıklamaların ardından İl Başkanımız Dr. Şahin Talus Başkanlığında ilçe Başkanlarımızla bir araya gelip, süreci değerlendirdik. 17 Kasım’a kadar sürecek başvurular bugün itibariyla başlamıştır." sözleri ile paylaştı..