AK PARTİ ÇAYIROVA'DA HAREKETLİ GÜN VE GECE

Ak Parti Çayırova Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ak Parti Çayırova İlçe teşkilatı ve siyaset kulisleri bugün hareketli bir gün yaşadı..

İlk olarak, Ak Parti Çayırova eski gençlik kolları Başkanı İbrahim Sekmen'in Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için yapmış olduğu istişareler ve geörüşmeler sonrasında,  Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire başkanlığı görevinden istifa ettiği ve Çayırova'ya gelediği haberini yayınladık..

Akabinde AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının resmi sosyal medya sayfasından "Ak Parti İlçe Teşkilatımızda, İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede Başkanlığında Aday Kabul Komisyonu toplantımızı gerçekleştirdik. İlçemize , Partimize hayırlı olsun." haberi paylaşıldı..

Akşam saatlerinde ise ismi Ak Parti Çayırova Belediye Başkan Aday Adaylığı için konuşulan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Çayırova'ya giderek aralarında İlçe başkanı Erhan Sarıdede ve Kocaeli İl Başkan yardımcısı Orhan Keskin'în de olduğu bir grup partili ile dört yıldan beri sürdürdükleri geleneksel akşam yemeğinde buluşarak istişarelerde bulundu ve o anları sosyal medyadan "Çayırovamızda Gönül Dostları ile Hasbihal.." notu ile paylaştı..