AK PARTİ BAŞKAN ADAYLARI VE SÜREÇ KIZILCAHAMAM'DA MASAYA YATIRILDI

AK Parti, 12-14 Kasım'da Kızılcahamam'da yerel seçim gündemli çalışma kampı greçekleştiriyor.  Ak Partinin 81 İl başkanları ve il koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleştirilen kampın gündemi yerel seçim sürecinde izlenecek yol haritası ve belediye başkan adayları oldu.

Kampta Genel Başkanvekilleri ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in birer sunum gerçekleştirdi..

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir kamptan paylaştığı ilk açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı olarak Kızılcahamam’da düzenlediğimiz, üç gün sürecek Çalışma Kampımız devam ediyor. Son genel seçimlerde Cumhur İttifakımıza ve Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza milletimizin verdiği yetkinin Türkiye Yüzyılı açısından ne kadar kıymetli olduğu bugün daha anlaşılır hale geldi. Bölgemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler dünyanın bir Türkiye Yüzyılı’na ne kadar ihtiyaç duyduğunu gösteriyor.

Partimizi 2023’e taşırken, büyük bir inanç ve azimle mücadele verdik. Bu mücadeleye omuz veren tüm arkadaşlarımıza, isimsiz kahramanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Şimdi yerel seçimlerde aynı azmi ve kararlığı göstereceğiz.

İl Başkanlarımız ve İl Koordinatörlerimizin katılımıyla dolu dolu geçen bu kamp sürecinde, Çalıştaylarımız, Bölge Bazlı Toplantılarımız ve Genel Başkan Yardımcılarımızın sunumları eşliğinde, geleceğe yönelik genel ve yerel çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Her anından ilham alacağımız kampımızın, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum."