Alkollü içkilere büyük zam! Tarih verildi

Güncel 24.06.2024 - 15:19, Güncelleme: 24.06.2024 - 15:19
 

Alkollü içkilere büyük zam! Tarih verildi

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, 1-2-3 Temmuz arasında birçok alkollü içki firmasının yüzde 17 ile 25 arasında zam yapacağını duyurdu. Yeni yılla birlikte tütün ürünlerine gelen zam furyası alkol gruplarına da sıçradı.Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından birçok içki firmasının yüzde 17 ile 25 arasında zam geçişi yapacağını söyledi. Aybaş’ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Bir çok içki firması 1,2,3 Temmuz arası sahaya çıkmayacak gelecek zam oranı % 17 ila 25 arası olacaktır bilginize." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, 1-2-3 Temmuz arasında birçok alkollü içki firmasının yüzde 17 ile 25 arasında zam yapacağını duyurdu.

Yeni yılla birlikte tütün ürünlerine gelen zam furyası alkol gruplarına da sıçradı.Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından birçok içki firmasının yüzde 17 ile 25 arasında zam geçişi yapacağını söyledi.

Aybaş’ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Bir çok içki firması 1,2,3 Temmuz arası sahaya çıkmayacak gelecek zam oranı % 17 ila 25 arası olacaktır bilginize." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.