ALİ KEMAL AYDIN DEVA PARTİSİ GEBZE'DE GÖZ DOLDURDU

Siyaset 01.05.2022 - 08:10, Güncelleme: 01.05.2022 - 08:27
 

ALİ KEMAL AYDIN DEVA PARTİSİ GEBZE'DE GÖZ DOLDURDU

KOCAELİ HABERİ
DEVA Gebze ilçe Başkanlığı Ramazan ayının son günü öncesinde verdiği iftar yemeğinde partilileri buluşturdu. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve ilçe yönetim kurulunun organize ettiği İftar yemeğine, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Deva Partisi Kocaeli ilçe Başkanları ve partililer aileleriyle birlikte katıldı. DEVA Parti Gebze İlçe Teşkilatının iftar yemeğinde, en çok ilgi alanlar ise İl Başkanı Adem Koç ile ismi DEVA Parti Milletvekili aday listesinin ilk sıralarında konuşulan, Gebze Bölgesinde geniş bir kesim tarafından tanına ve sevilen iş insanı ve GTO eski Meclis üyesi Ali Kemal Aydın oldu.. DEVA’lı iş insanı Ali Kemal Aydın, Gebze ilçe teşkilatının verdiği iftar yemeğinde,  partililer ile bir araya gelmekten ve kendsine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu oldu ve bu iftar organizasyonundada emeği geçenlere teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

DEVA Gebze ilçe Başkanlığı Ramazan ayının son günü öncesinde verdiği iftar yemeğinde partilileri buluşturdu.

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve ilçe yönetim kurulunun organize ettiği İftar yemeğine, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Deva Partisi Kocaeli ilçe Başkanları ve partililer aileleriyle birlikte katıldı.

DEVA Parti Gebze İlçe Teşkilatının iftar yemeğinde, en çok ilgi alanlar ise İl Başkanı Adem Koç ile ismi DEVA Parti Milletvekili aday listesinin ilk sıralarında konuşulan, Gebze Bölgesinde geniş bir kesim tarafından tanına ve sevilen iş insanı ve GTO eski Meclis üyesi Ali Kemal Aydın oldu..

DEVA’lı iş insanı Ali Kemal Aydın, Gebze ilçe teşkilatının verdiği iftar yemeğinde,  partililer ile bir araya gelmekten ve kendsine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu oldu ve bu iftar organizasyonundada emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.