AK PARTİNİN ASGARİ ÜCRETE VE EMEKLİYE VERECEĞİ ZAM BELLİ OLDU

Ekonomi 23.06.2022 - 04:47, Güncelleme: 23.06.2022 - 04:47
 

AK PARTİNİN ASGARİ ÜCRETE VE EMEKLİYE VERECEĞİ ZAM BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, asgari ücrete ilişkin yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: YÜZDE 40 “Temmuz ayında işçi emeklilerimizin de dahil olmak üzere. Öyle zannediyorum ki yüzde 40’lara yakın bir dokunuş gerçekleştirilecek. Aynı şekilde asgari ücrete de bir dokunuş gerçekleştirilecek. Enflasyonun orta vadede düşürülmesi için atılacak adımlar var. Enflasyonun orta vadede düşürülmesi için atılacak adımlar var. Acil olan şu anda vatandaşımızın ciddi alım gücü problemiyle karşı karşıya kaldığını görüyoruz. Bunun için alım gücünün desteklenmesini temin edilmesi lazım”
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, asgari ücrete ilişkin yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

YÜZDE 40

“Temmuz ayında işçi emeklilerimizin de dahil olmak üzere. Öyle zannediyorum ki yüzde 40’lara yakın bir dokunuş gerçekleştirilecek. Aynı şekilde asgari ücrete de bir dokunuş gerçekleştirilecek. Enflasyonun orta vadede düşürülmesi için atılacak adımlar var. Enflasyonun orta vadede düşürülmesi için atılacak adımlar var. Acil olan şu anda vatandaşımızın ciddi alım gücü problemiyle karşı karşıya kaldığını görüyoruz. Bunun için alım gücünün desteklenmesini temin edilmesi lazım”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.