AK Partili Vekilden zam yorumu: ''Elimizi vicdanımıza koyarsak çok artış yok''

Siyaset 01.11.2021 - 06:13, Güncelleme: 01.11.2021 - 06:21
 

AK Partili Vekilden zam yorumu: ''Elimizi vicdanımıza koyarsak çok artış yok''

KOCAELİ HABERİ
AK Partili Özkaya’dan akaryakıt zammı yorumu: Elimizi vicdanımıza koyarsak çok artış yok AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısında konuşan tAK Parti Milletvekili Ali Özkaya, çiftçinin gübre ve akaryakıt sorunlarına değindi. Özkaya, "Akaryakıtta elimizi vicdanımıza koyarsak çok artış yok arkadaşlar" ifadelerini kullandı. 'AKARYAKITTA ÇOK ARTIŞ YOK' Akaryakıt fiyatlarına üst üste gelen zamları da az bulan Özkaya, şunları söyledi: “Akaryakıtta elimizi vicdanımıza koyarsak çok artış yok arkadaşlar. Geçen yıl bir varil petrol 40 dolardı şu anda 84 dolar. Yüzde 100’ün üzerinde bir artış var. Yüzde 30 civarında da petrol arttı. Geçen yıl 6.80 olan mazot şu anda 8.30. Yüzde 24-25 oranında artış var. Doğalgaz ile yüzde 160 oranında artan akaryakıtın yüzde 25 artmasının sebebi 50 milyara yakın ÖTV’yi biz devlet olarak almıyoruz. Sırf çiftçi üretsin, kamyoncu çalışsın diye. Tarım ürünleri yüzde 100’e yakın arttı. Mazot yüzde 100 artmadı yüzde 25 arttı.”
KOCAELİ HABERİ

AK Partili Özkaya’dan akaryakıt zammı yorumu: Elimizi vicdanımıza koyarsak çok artış yok

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısında konuşan tAK Parti Milletvekili Ali Özkaya, çiftçinin gübre ve akaryakıt sorunlarına değindi. Özkaya, "Akaryakıtta elimizi vicdanımıza koyarsak çok artış yok arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

'AKARYAKITTA ÇOK ARTIŞ YOK'

Akaryakıt fiyatlarına üst üste gelen zamları da az bulan Özkaya, şunları söyledi:
“Akaryakıtta elimizi vicdanımıza koyarsak çok artış yok arkadaşlar. Geçen yıl bir varil petrol 40 dolardı şu anda 84 dolar. Yüzde 100’ün üzerinde bir artış var. Yüzde 30 civarında da petrol arttı. Geçen yıl 6.80 olan mazot şu anda 8.30. Yüzde 24-25 oranında artış var. Doğalgaz ile yüzde 160 oranında artan akaryakıtın yüzde 25 artmasının sebebi 50 milyara yakın ÖTV’yi biz devlet olarak almıyoruz. Sırf çiftçi üretsin, kamyoncu çalışsın diye. Tarım ürünleri yüzde 100’e yakın arttı. Mazot yüzde 100 artmadı yüzde 25 arttı.”

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.