AK PARTİLİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARA'YA ÇAĞRILDI

Siyaset 06.07.2022 - 16:05, Güncelleme: 06.07.2022 - 16:05
 

AK PARTİLİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARA'YA ÇAĞRILDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe külliyesinde eski Ak Partilileri yemekte ağırlamaya devam ediyor.. Ak Parti eski il başkanları ve eski milletvekillerini daha önce Beştepe külliyesine davet ederek yemkete ağırlayan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü yemekli konukları ise 2019 ve daha önceki yerel seçimlerde tekrar aday gösterilmeyen belediye başkanları oldu.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in Kocaeli'den otobüsle götürdüğü eski belediye başkanları kafilesinde Darıca  eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Dilovası eski Belediye Başkanı Ali Toltar yer alırken, Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker ikle İzmit Belediyesi eski başkanı Nevzat Doğan'ın ise kendi özel araçları ile gittikleri tahmin ediliyor..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe külliyesinde eski Ak Partilileri yemekte ağırlamaya devam ediyor..

Ak Parti eski il başkanları ve eski milletvekillerini daha önce Beştepe külliyesine davet ederek yemkete ağırlayan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü yemekli konukları ise 2019 ve daha önceki yerel seçimlerde tekrar aday gösterilmeyen belediye başkanları oldu..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in Kocaeli'den otobüsle götürdüğü eski belediye başkanları kafilesinde Darıca  eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Dilovası eski Belediye Başkanı Ali Toltar yer alırken, Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker ikle İzmit Belediyesi eski başkanı Nevzat Doğan'ın ise kendi özel araçları ile gittikleri tahmin ediliyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.