AK PARTİ'DEN KOCAELİ VALİSİ SEDDAR YAVUZ'A ÖVGÜ

Siyaset 05.07.2022 - 20:32, Güncelleme: 05.07.2022 - 20:32
 

AK PARTİ'DEN KOCAELİ VALİSİ SEDDAR YAVUZ'A ÖVGÜ

kocaeli haberi
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman  bugün diğer milletvekili arkadaşları Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaretti.. Milletvekili Yaman ziyaretten sonra yaptığı sosyal m4edya paylaşımında "AK Parti Kocaeli Milletvekillerimiz Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve İl Başkanımız Mehmet Ellibeş ile birlikte; Kocaeli'miz ve aziz milletimiz için gece gündüz demeden canla başla çalışan Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz'u makamında ziyaret ettik. Ak Parti, Mutlu Şehir Kocaeli" ifadelerine yer verdi.. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami çakır'da ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda "AK Parti Kocaeli Milletvekillerimiz Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz ve İl Başkanımız Mehmet Ellibeş ile birlikte; Şehrimiz ve Milletimiz için gece gündüz demeden canla başla çalışan Kocaeli Valimiz Sn. Seddar Yavuz'u makamında ziyaret ettik. Kıymetli Valimize ilgilerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." cümlelerine yer verdi..
kocaeli haberi

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman  bugün diğer milletvekili arkadaşları Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaretti..

Milletvekili Yaman ziyaretten sonra yaptığı sosyal m4edya paylaşımında "AK Parti Kocaeli Milletvekillerimiz Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve İl Başkanımız Mehmet Ellibeş ile birlikte; Kocaeli'miz ve aziz milletimiz için gece gündüz demeden canla başla çalışan Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz'u makamında ziyaret ettik. Ak Parti, Mutlu Şehir Kocaeli" ifadelerine yer verdi..

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami çakır'da ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda "AK Parti Kocaeli Milletvekillerimiz Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz ve İl Başkanımız Mehmet Ellibeş ile birlikte; Şehrimiz ve Milletimiz için gece gündüz demeden canla başla çalışan Kocaeli Valimiz Sn. Seddar Yavuz'u makamında ziyaret ettik. Kıymetli Valimize ilgilerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." cümlelerine yer verdi..

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.