AK PARTİDE FİKRİ IŞIK EKİBİNE GÜZEL HABER

Dünya 20.11.2021 - 12:03, Güncelleme: 20.11.2021 - 12:40
 

AK PARTİDE FİKRİ IŞIK EKİBİNE GÜZEL HABER

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Bir dönemler "Ak Parti Kocaeli siyasetinin karar verici patronu" olarak bilinen Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'ın uzun zamandan beri Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının çalışmalarına ve toplantılarına iştirak etmeyerek yalnız başına firi çalışmasından dolayı moral çöküntüsü yaşayan Kocaeli'de ki siyasi ekip arkadaşlarını sevindirecek iyi haber bu sabah Trabzon'dan geldi..  Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık bu sabah Ak Partide Reis Erdoğan'dan sonra "ikinci adam" olarak bilinen Ak Parti Genel Başkan vekili ve eski Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte Trabzon'a gitti. Görünen o ki; Fikri Işık eski başbakanı ve genel başkan vekili Binali Yıldırım ile birlikte sahalara dönüş yaptı.. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bu ziyareti sosyal medyadan "AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sn. Binali Yıldırım Bey şehrimizi teşrif ettiler. " sözleri ile duyurdu..    Binali Yıldırım'da bu ziyareti "Trabzondayız. Tamamlandığında bölgeye büyük hizmetler yapacak olan #ZiganaTüneli şantiyesinde incelemelerde bulunduk. Mesafeleri kısaltmaya ve insanları buluşturmaya devam ediyoruz." ifadeleri ile paylaştı..   Trabzondayız.Tamamlandığında bölgeye büyük hizmetler yapacak olan #ZiganaTüneli şantiyesinde incelemelerde bulunduk.Mesafeleri kısaltmaya ve insanları buluşturmaya devam ediyoruz. pic.twitter.com/Nfu1YUKPkH— Binali Yıldırım (@BY) November 20, 2021
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Bir dönemler "Ak Parti Kocaeli siyasetinin karar verici patronu" olarak bilinen Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'ın uzun zamandan beri Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının çalışmalarına ve toplantılarına iştirak etmeyerek yalnız başına firi çalışmasından dolayı moral çöküntüsü yaşayan Kocaeli'de ki siyasi ekip arkadaşlarını sevindirecek iyi haber bu sabah Trabzon'dan geldi..

 Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık bu sabah Ak Partide Reis Erdoğan'dan sonra "ikinci adam" olarak bilinen Ak Parti Genel Başkan vekili ve eski Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte Trabzon'a gitti.

Görünen o ki; Fikri Işık eski başbakanı ve genel başkan vekili Binali Yıldırım ile birlikte sahalara dönüş yaptı..

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bu ziyareti sosyal medyadan "AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sn. Binali Yıldırım Bey şehrimizi teşrif ettiler. " sözleri ile duyurdu..   
Binali Yıldırım'da bu ziyareti "Trabzondayız. Tamamlandığında bölgeye büyük hizmetler yapacak olan #ZiganaTüneli şantiyesinde incelemelerde bulunduk. Mesafeleri kısaltmaya ve insanları buluşturmaya devam ediyoruz." ifadeleri ile paylaştı..
Resim
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.