AK PARTİ KOCAELİ'Yİ DERİNDEN ÜZEN HABER

Yaşam 22.05.2022 - 15:09, Güncelleme: 23.05.2022 - 08:01
 

AK PARTİ KOCAELİ'Yİ DERİNDEN ÜZEN HABER

kocaeli haberi
Ak Parti'nin Adana programı sonrası Konya'ya dönerken yaşanan kazada hayatını kaybeden 3 gençten birisinin, Kocaeli'n,n Kartepe ilçesinde oturan Şaban Akkuş'un kızı Sude Akkuş olduğu açıklandı.. Konya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi olan Sude Akkuş'un, Ak Parti Gennçlik Kolları mitingine kaatılım sağlamak için arkadaşları ile birlikte Adana'ya gittikleri ve dönüş yolunda kaza yapan aracı içinde hayatını kaybettiği öğrenildi.. Yaşamşarını kaybeden gençlerimize Allah’tan rahmet , üzüntülü ailelerine başsağlığı diliyoruz.  
kocaeli haberi

Ak Parti'nin Adana programı sonrası Konya'ya dönerken yaşanan kazada hayatını kaybeden 3 gençten birisinin, Kocaeli'n,n Kartepe ilçesinde oturan Şaban Akkuş'un kızı Sude Akkuş olduğu açıklandı..

Konya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi olan Sude Akkuş'un, Ak Parti Gennçlik Kolları mitingine kaatılım sağlamak için arkadaşları ile birlikte Adana'ya gittikleri ve dönüş yolunda kaza yapan aracı içinde hayatını kaybettiği öğrenildi..

Yaşamşarını kaybeden gençlerimize Allah’tan rahmet , üzüntülü ailelerine başsağlığı diliyoruz.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.