AK PARTİ KOCAELİ'DEN MKYK'YA KİMLER GİRECEK?

Siyaset 18.09.2023 - 15:26, Güncelleme: 18.09.2023 - 16:09
 

AK PARTİ KOCAELİ'DEN MKYK'YA KİMLER GİRECEK?

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti 7 Ekim 2023 tarihinde Olağan Kongresini gerçekleştirecek.. AK Parti'nin  2021 yılında yapılan 7. Olağan Büyük Kongresi'nde yapılan tüzük değişikliğiyle Genel Başkanvekilliği 2'ye, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üye sayısı 75'e çıkarılmıştı.. Ve yine AK Parti'nin  7. Olağan Büyük Kongresi'nde Ak Parti Kocaeli’den dönemin milletvekili Av. Emine Zeybek asil listede ve Serpil Yılmaz ile Davut Coşkun Şiviloğlu yedek listede olmak üzere üç isim MKYK listesinde yer bulmuşlardı.. Ak Parti Kocaeli’de şimdi merak edilen ise Ak Parti 7 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek olan Kongresinde, Kocaeli’den hangi isimlerine MKYK listesinde yer alacağı konusu.. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmeyen Av. Emine Zeybek’in tekrar MKYK listesinde yer bulması ihtimali zayıf olarak görülürken, listeye girebilecek isimler arasında ise eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Ak Parti Gençlik Kolları eski genel başkanı İsmail Karaosmanoğlu, MKYK yedek üyelerSepil yılmaz ve  Davut Coşkun Şiviloğlu ile mevcut milletvekillerinden Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır konuşuluyor.. Öte yandan Ak Parti Kocaeli'de bir başka beklentinin ise MKYK'ya Kocaeli'yi temsilen gidecek isimlerin hem Ak Parti Kocaeli'ye hem de Genel Merkeze artı katkı sunabilecek donanımlara sahip yeni, genç ve üretken kişiler arasından olması yönünde..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti 7 Ekim 2023 tarihinde Olağan Kongresini gerçekleştirecek..

AK Parti'nin  2021 yılında yapılan 7. Olağan Büyük Kongresi'nde yapılan tüzük değişikliğiyle Genel Başkanvekilliği 2'ye, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üye sayısı 75'e çıkarılmıştı..

Ve yine AK Parti'nin  7. Olağan Büyük Kongresi'nde Ak Parti Kocaeli’den dönemin milletvekili Av. Emine Zeybek asil listede ve Serpil Yılmaz ile Davut Coşkun Şiviloğlu yedek listede olmak üzere üç isim MKYK listesinde yer bulmuşlardı..

Ak Parti Kocaeli’de şimdi merak edilen ise Ak Parti 7 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek olan Kongresinde, Kocaeli’den hangi isimlerine MKYK listesinde yer alacağı konusu..

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmeyen Av. Emine Zeybek’in tekrar MKYK listesinde yer bulması ihtimali zayıf olarak görülürken, listeye girebilecek isimler arasında ise eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Ak Parti Gençlik Kolları eski genel başkanı İsmail Karaosmanoğlu, MKYK yedek üyelerSepil yılmaz ve  Davut Coşkun Şiviloğlu ile mevcut milletvekillerinden Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır konuşuluyor..

Öte yandan Ak Parti Kocaeli'de bir başka beklentinin ise MKYK'ya Kocaeli'yi temsilen gidecek isimlerin hem Ak Parti Kocaeli'ye hem de Genel Merkeze artı katkı sunabilecek donanımlara sahip yeni, genç ve üretken kişiler arasından olması yönünde..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.