AK PARTİ KOCAELİ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Siyaset 05.07.2022 - 14:08, Güncelleme: 05.07.2022 - 14:08
 

AK PARTİ KOCAELİ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında İl Bayramlaşma Programının tarihi belli oldu. AK Parti Kocaeli, 2.gün bayramlaşacak BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU Buna göre Kurban Bayramının 2.günü, diğer bir ifadeyle 10 Temmuz Pazar günü saat 12.00’de İl Başkanlığı önünde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı bayramlaşma programı gerçekleşecek. Başkan Ellibeş’in ev sahipliğindeki programda Milletvekilleri, ana kademe, kadın ve gençlik kolları il-ilçe başkan ve yönetimleri, belediye başkanları, istişare kurulu ile üyeler bir araya gelecek. Başkan Ellibeş, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren kutsal günler olduğunu belirterek, “Şimdiden milletimizin ve tüm İslam Âlemi’nin bayramını tebrik ediyorum. Hep birlikte güzel bir bayram geçirmemizi diliyorum” dedi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında İl Bayramlaşma Programının tarihi belli oldu. AK Parti Kocaeli, 2.gün bayramlaşacak

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Buna göre Kurban Bayramının 2.günü, diğer bir ifadeyle 10 Temmuz Pazar günü saat 12.00’de İl Başkanlığı önünde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı bayramlaşma programı gerçekleşecek. Başkan Ellibeş’in ev sahipliğindeki programda Milletvekilleri, ana kademe, kadın ve gençlik kolları il-ilçe başkan ve yönetimleri, belediye başkanları, istişare kurulu ile üyeler bir araya gelecek. Başkan Ellibeş, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren kutsal günler olduğunu belirterek, “Şimdiden milletimizin ve tüm İslam Âlemi’nin bayramını tebrik ediyorum. Hep birlikte güzel bir bayram geçirmemizi diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.