AK PARTİ KOCAELİ'DE MAHMUT CİVELEK RÜZGARI! İşareti kimden aldı?

Siyaset 25.11.2021 - 14:44, Güncelleme: 25.11.2021 - 15:21
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE MAHMUT CİVELEK RÜZGARI! İşareti kimden aldı?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
20 Kasım 2021 tarihinde "MAHMUT CİVELEK GEBZE'YE LACİLERİ ÇEKİP GELDİ" manşeti ile yayınladığımız haberde "2023 seçimlerinin erkene alınacağı ihtimali üzerine tekrar adaylık için kolları sıvayan Mahmut Civelek bugün siyasetçiler için seçim dönemni simgeleyen lacivert takım elibiselerini giyerek geldiği Gebze'de önce Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya'yı ziyaret etti ve akabinde Trabzon'dan hemşerisi olan Recep Kaya ile esnaf gezilerine çıktı.." ifadelerine yer vermiştik.. Bu haberimiz anında Kocaeli basınında aynı manşet ile geniş yer buldu.. O günden sonra Mahmut Civelek'in ziyaret ve aktivite sayılarında gözle görülür derecede bir artış ve sergilediği performans bize "Mahmut Civelek kesin bir yerlrden işaret aldı ve harekete geçti" diye düşündürmeye başlamıştı ki Mahmut Civelek'in bugünkü ziyareti "işlem tamamdır" dedirtti.. Mahmut Civelek bugünkü ziyaretini "İl Siyasi Hukuki İşler Başkanı Şahin Talus, İl Teşkilat Başkanı Halit Çokan ve Yasin Akın ile birlikte önceki dönem il yönetim kurulu üyesi Hüseyin Demir arkadaşımızın misafiriyiz." açıklaması ile paylaşmıştı.. Yani Ak Parti Kocaelinin mevcut il başkanı Mehmet Ellibeş'in mevcut İl Siyasi Hukuki İşler Başkanı Dr. Şahin Talus ve İl Teşkilat Başkanı Av. Halit Çokan artık Mahmut Civelek'in saha ziyaretlerine bizzat eşlik etmişlerdi.. Gerek Av. Hait çokan gerekse de Dr. Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli'de uzun yıllardan beri çok çok önemli görevler üstlenmiş teşkilatçılığı iyi bilen tecrübeli iki siyasetçidir.. Bunu şunun için yazdım; Çokan ile Talus yukarıdan bir işaret almadıkları sürece daha önce üzeri çizilerek milletvekili adayı gösterilmeyen bir siyasetçinin saha çalışmasına birlikte nezaret etmezler.. Bu da şu demektir; -Mahmut Civelek 2023 genel veya olası bir erken seçimde Ak Parti Kocaeli teşkilatında şu veya bu noktada ama illa ki aktif bir görev ile meydanlarda olacaktır. Reis Erdoğan bu işareti verdi ve Mahmut Civelek ile Ak Parti Kocaeli'de bunun gereğini yapıyor.. Ve Civelek'in son dakika paylaşımı; "En güzel öğle yemeği simit. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım öğle yemeğimize eşlik etti." DİP NOT;  Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, 2013-2014 il ve ilçe kongrelerinde Ak parti Genel Merkezinin "Tek aday tek liste" şeklindeki talimatını Kocaeli'de tavizsiz bir şekilde uyguladığı için mevcut ilçe başkanlarından Gebze'de Yılmaz Bayram ve Derince'de Mehmet Eryürek'in sert direnişi ile karşılaşan Mahmut Civelek, Yılmaz Bayram ve ekibini siyaseten kenara ve Mehmet Eryürek'i ise parti dışına iterek bu anlamda efsaneleşmişti.. Mahmut Civelek, 2015 Genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı olmak için başkanlıktan istifa etmiş ama dönemin bakanı Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun engeli ile aday gösterilmemişti.. EFSANE BAŞKAN MAHMUT CİVELEK'İN ADAY OLMA ŞANSI VAR MI?
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

20 Kasım 2021 tarihinde "MAHMUT CİVELEK GEBZE'YE LACİLERİ ÇEKİP GELDİ" manşeti ile yayınladığımız haberde "2023 seçimlerinin erkene alınacağı ihtimali üzerine tekrar adaylık için kolları sıvayan Mahmut Civelek bugün siyasetçiler için seçim dönemni simgeleyen lacivert takım elibiselerini giyerek geldiği Gebze'de önce Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya'yı ziyaret etti ve akabinde Trabzon'dan hemşerisi olan Recep Kaya ile esnaf gezilerine çıktı.." ifadelerine yer vermiştik..

Bu haberimiz anında Kocaeli basınında aynı manşet ile geniş yer buldu..

O günden sonra Mahmut Civelek'in ziyaret ve aktivite sayılarında gözle görülür derecede bir artış ve sergilediği performans bize "Mahmut Civelek kesin bir yerlrden işaret aldı ve harekete geçti" diye düşündürmeye başlamıştı ki Mahmut Civelek'in bugünkü ziyareti "işlem tamamdır" dedirtti..

Mahmut Civelek bugünkü ziyaretini "İl Siyasi Hukuki İşler Başkanı Şahin Talus, İl Teşkilat Başkanı Halit Çokan ve Yasin Akın ile birlikte önceki dönem il yönetim kurulu üyesi Hüseyin Demir arkadaşımızın misafiriyiz." açıklaması ile paylaşmıştı..

Yani Ak Parti Kocaelinin mevcut il başkanı Mehmet Ellibeş'in mevcut İl Siyasi Hukuki İşler Başkanı Dr. Şahin Talus ve İl Teşkilat Başkanı Av. Halit Çokan artık Mahmut Civelek'in saha ziyaretlerine bizzat eşlik etmişlerdi..

Gerek Av. Hait çokan gerekse de Dr. Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli'de uzun yıllardan beri çok çok önemli görevler üstlenmiş teşkilatçılığı iyi bilen tecrübeli iki siyasetçidir..

Bunu şunun için yazdım;
Çokan ile Talus yukarıdan bir işaret almadıkları sürece daha önce üzeri çizilerek milletvekili adayı gösterilmeyen bir siyasetçinin saha çalışmasına birlikte nezaret etmezler..

Bu da şu demektir;
-Mahmut Civelek 2023 genel veya olası bir erken seçimde Ak Parti Kocaeli teşkilatında şu veya bu noktada ama illa ki aktif bir görev ile meydanlarda olacaktır. Reis Erdoğan bu işareti verdi ve Mahmut Civelek ile Ak Parti Kocaeli'de bunun gereğini yapıyor..

Ve Civelek'in son dakika paylaşımı;
"En güzel öğle yemeği simit. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım öğle yemeğimize eşlik etti."
Bir 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

DİP NOT; 

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, 2013-2014 il ve ilçe kongrelerinde Ak parti Genel Merkezinin "Tek aday tek liste" şeklindeki talimatını Kocaeli'de tavizsiz bir şekilde uyguladığı için mevcut ilçe başkanlarından Gebze'de Yılmaz Bayram ve Derince'de Mehmet Eryürek'in sert direnişi ile karşılaşan Mahmut Civelek, Yılmaz Bayram ve ekibini siyaseten kenara ve Mehmet Eryürek'i ise parti dışına iterek bu anlamda efsaneleşmişti..

Mahmut Civelek, 2015 Genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı olmak için başkanlıktan istifa etmiş ama dönemin bakanı Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun engeli ile aday gösterilmemişti..
EFSANE BAŞKAN MAHMUT CİVELEK'İN ADAY OLMA ŞANSI VAR MI?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.