AK PARTİ KOCAELİ'DE BİR HAVAİ KARŞILAMA DAHA

Dünya 05.11.2021 - 23:14, Güncelleme: 05.11.2021 - 23:14
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE BİR HAVAİ KARŞILAMA DAHA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatını düzenlediği 105.Genişletilmiş İlçe Danışma MeclisToplantısı, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak başta olmak üzere çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti..  Gölcük Danışma meclisi toplantısına gelen Ak Parti Kocaeli İl Başkanı ve Gölcük eski belediye başkanı Mehmet Ellibeş, daha önceki Gebze ve Çayırova  Danışma Meclisi toplantılarında olduğu gibi salon girişinde havai fişeklerle karşılandı. Başkan Ellibeş bu coşku karşısında duygularını sosyal medyadan "Gölcük teşkilatımızla 105.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisimizde kucaklaştık. Coşkusuyla, heyecanıyla, sloganlarıyla 2023 hedefine şimdiden hazır olduğunu gösteren Gölcüklü dava arkadaşlarımı kutluyorum. Durmak Yok Yola Devam" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatını düzenlediği 105.Genişletilmiş İlçe Danışma MeclisToplantısı, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak başta olmak üzere çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti.. 

Gölcük Danışma meclisi toplantısına gelen Ak Parti Kocaeli İl Başkanı ve Gölcük eski belediye başkanı Mehmet Ellibeş, daha önceki Gebze ve Çayırova  Danışma Meclisi toplantılarında olduğu gibi salon girişinde havai fişeklerle karşılandı. Başkan Ellibeş bu coşku karşısında duygularını sosyal medyadan "Gölcük teşkilatımızla 105.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisimizde kucaklaştık. Coşkusuyla, heyecanıyla, sloganlarıyla 2023 hedefine şimdiden hazır olduğunu gösteren Gölcüklü dava arkadaşlarımı kutluyorum. Durmak Yok Yola Devam" mesajı ile paylaştı..

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.