AK PARTİ KOCAELİ VEKİLLERİ O KANUN İÇİN TAM MESAİDE

Siyaset 24.07.2024 - 08:19, Güncelleme: 24.07.2024 - 08:19
 

AK PARTİ KOCAELİ VEKİLLERİ O KANUN İÇİN TAM MESAİDE

KOCAELİ HABERİ
Vergi kanununda yapılması beklenen radikal değişiklikler TBMM'de görüşülmeye devam ederken, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Cemil Yamna'da tam kadro olarak mesai yaptılar.. Veysel Tipioğlu o naları sosyal medyadan "Genel Kurulu’nda; Vergi kanunları ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi’nin bugünkü görüşmeleri tamamlandı." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Vergi kanununda yapılması beklenen radikal değişiklikler TBMM'de görüşülmeye devam ederken, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Cemil Yamna'da tam kadro olarak mesai yaptılar..

Veysel Tipioğlu o naları sosyal medyadan "Genel Kurulu’nda; Vergi kanunları ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi’nin bugünkü görüşmeleri tamamlandı." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.