Ak Parti Kocaeli kurmayları tatile çıkamamışlar

Siyaset 13.07.2024 - 17:02, Güncelleme: 13.07.2024 - 17:10
 

Ak Parti Kocaeli kurmayları tatile çıkamamışlar

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus bugün Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Ak Partili belediye başkanları ve ilçe başkanlarının katılımı ile "Ak Parti Kocaeli koordinasyon toplantısı" gerçekleştirdi.. Dr.Şahin Talus bu toplantıyı sosyal medyadan "Yazın tatil yapan siyasi bir anlayışta hiç olmadık. Milletvekillerimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte şehrimize yapılacak projeleri, milletimizin beklentileri ve hizmetleri istişare ettiğimiz koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Hep birlikte milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz." sözleri ile paylaştı.. Başkan Talus'un bu paylaşımı takipçileri arasında ve siyaset kulislerinde "Ak Parti Kocaeli kurmayları tatile çıkamamışlar" şeklinde esprileri de beraberinde getirdi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus bugün Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Ak Partili belediye başkanları ve ilçe başkanlarının katılımı ile "Ak Parti Kocaeli koordinasyon toplantısı" gerçekleştirdi..

Dr.Şahin Talus bu toplantıyı sosyal medyadan "Yazın tatil yapan siyasi bir anlayışta hiç olmadık. Milletvekillerimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte şehrimize yapılacak projeleri, milletimizin beklentileri ve hizmetleri istişare ettiğimiz koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Hep birlikte milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz." sözleri ile paylaştı..

Başkan Talus'un bu paylaşımı takipçileri arasında ve siyaset kulislerinde "Ak Parti Kocaeli kurmayları tatile çıkamamışlar" şeklinde esprileri de beraberinde getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.