AK PARTİ KOCAELİ BAŞKANI TALUS'TAN KONGRE SÜRECİ İÇİN AÇIKLAMA

Siyaset 23.09.2024 - 07:18, Güncelleme: 23.09.2024 - 07:18
 

AK PARTİ KOCAELİ BAŞKANI TALUS'TAN KONGRE SÜRECİ İÇİN AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli ilçe kongreleri Ekim ayında başlayacak ve Kasım ayı sonu ile tamamlanmış olacak. Ak Parti ilçe Teşkilatlarının Olağan Kongrelerinde oy kullanacak olan delegelerin tesbiti için dün İlçe ve mahalle Teşkilatlarının gözetiminde sandıklar kurularak delege seçimleri gerçekleştirildi.. Ak Parti ilçe teşkilatlarında dün sabah saat 09:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilen Delege seçimleri için oy kullanma işlemlerinin sonlandırılmasının ardından, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus partililere yönelik olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Değerli Dava Arkadaşlarım, Bugün 12 İlçemizde eş zamanlı olarak Delege Seçimlerimizi tamamladık. Üç Kademe İlçe Teşkilatlarımız, Mahalle Başkanlarımız ve Üyelerimizin çalışmaları ve destekleriyle artık İlçe Kongrelerine hazırız. Delege seçimlerimiz, teşkilatlarımızın birlik ve beraberliğinin bir göstergesi olmuştur, organizasyon kabiliyetimizdeki tecrübemizin göstergesi olmuştur, AK Parti Kocaeli teşkilatlarının büyük bir aile olduğunun ispatı olmuştur. AK Partimiz kongre sürecinden de güçlenerek çıkacak, yeni bir nefes, yeni bir heyecanla hizmet yolunda yürüyüşüne devam edecektir. Bu vesileyle delege seçimlerimizin hayırlara vesile olmasını dilerken, emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza ve yol arkadaşlarımız Parti Üyelerimize teşekkür ederim."  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli ilçe kongreleri Ekim ayında başlayacak ve Kasım ayı sonu ile tamamlanmış olacak. Ak Parti ilçe Teşkilatlarının Olağan Kongrelerinde oy kullanacak olan delegelerin tesbiti için dün İlçe ve mahalle Teşkilatlarının gözetiminde sandıklar kurularak delege seçimleri gerçekleştirildi..

Ak Parti ilçe teşkilatlarında dün sabah saat 09:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilen Delege seçimleri için oy kullanma işlemlerinin sonlandırılmasının ardından, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus partililere yönelik olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Değerli Dava Arkadaşlarım,
Bugün 12 İlçemizde eş zamanlı olarak Delege Seçimlerimizi tamamladık.
Üç Kademe İlçe Teşkilatlarımız, Mahalle Başkanlarımız ve Üyelerimizin çalışmaları ve destekleriyle artık İlçe Kongrelerine hazırız.
Delege seçimlerimiz, teşkilatlarımızın birlik ve beraberliğinin bir göstergesi olmuştur, organizasyon kabiliyetimizdeki tecrübemizin göstergesi olmuştur, AK Parti Kocaeli teşkilatlarının büyük bir aile olduğunun ispatı olmuştur.
AK Partimiz kongre sürecinden de güçlenerek çıkacak, yeni bir nefes, yeni bir heyecanla hizmet yolunda yürüyüşüne devam edecektir.
Bu vesileyle delege seçimlerimizin hayırlara vesile olmasını dilerken, emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza ve yol arkadaşlarımız Parti Üyelerimize teşekkür ederim."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.