AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA UYSAL ATANDI

Siyaset 10.09.2024 - 10:43, Güncelleme: 10.09.2024 - 10:43
 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA UYSAL ATANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kahramanmaraş Nurhak İlçe Başkanlığına Günay Uysal atandı. Günay Uysal, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in elinden bizzat yetki belgesini alırken, AK Parti Teşkilat Başkanlığı bu atamayı resmi sosyal medya sayfasından "Kahramanmaraş ilimizin Nurhak İlçe Başkanlığına Sn. Günay Uysal atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Sn. Arif Gevrek'e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kahramanmaraş Nurhak İlçe Başkanlığına Günay Uysal atandı.

Günay Uysal, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in elinden bizzat yetki belgesini alırken, AK Parti Teşkilat Başkanlığı bu atamayı resmi sosyal medya sayfasından "Kahramanmaraş ilimizin Nurhak İlçe Başkanlığına Sn. Günay Uysal atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Sn. Arif Gevrek'e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.