AK PARTİ HÜKÜMETİ İSTEDİĞİNİ ALINCA YÜZLER GÜLDÜ

Siyaset 30.06.2022 - 06:13, Güncelleme: 30.06.2022 - 06:13
 

AK PARTİ HÜKÜMETİ İSTEDİĞİNİ ALINCA YÜZLER GÜLDÜ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Hükümetinin 2022 yılı Merkezi Yönetim Ek Bütçe Kanunu Teklifi, Mecliste görüşmelerin ardından yapılan oylamada kabul edildi.. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, ek bütçenin Mecliste kabulünden sonra yaptığı paylaşımda "2022 yılı Merkezi Yönetim Ek Bütçe Kanunu Teklifi Gazi Meclisimizde kabul edilmiştir. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ek Bütçe ile; kamuya sunulan hizmetlerin aksatılmadan devamını sağlayacak, her koşulda yanında olduğumuz aziz milletimize yönelik destekleri kesintisiz bir şekilde devam ettireceğiz. Komisyon ve genel kurul görüşmelerinde görüş ve eleştirileriyle teklifimize katkı veren saygıdeğer Milletvekili arkadaşlarıma, Meclis çalışanlarımıza, Bakanlığımız ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında emeği geçenlere gönülden teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Hükümetinin 2022 yılı Merkezi Yönetim Ek Bütçe Kanunu Teklifi, Mecliste görüşmelerin ardından yapılan oylamada kabul edildi..

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, ek bütçenin Mecliste kabulünden sonra yaptığı paylaşımda "2022 yılı Merkezi Yönetim Ek Bütçe Kanunu Teklifi Gazi Meclisimizde kabul edilmiştir. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ek Bütçe ile; kamuya sunulan hizmetlerin aksatılmadan devamını sağlayacak, her koşulda yanında olduğumuz aziz milletimize yönelik destekleri kesintisiz bir şekilde devam ettireceğiz. Komisyon ve genel kurul görüşmelerinde görüş ve eleştirileriyle teklifimize katkı veren saygıdeğer Milletvekili arkadaşlarıma, Meclis çalışanlarımıza, Bakanlığımız ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında emeği geçenlere gönülden teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.