AK PARTİ GEBZELİ KADINLAR FİLİSTİN HALKI İÇİN SAHADA

Siyaset 10.11.2023 - 15:21, Güncelleme: 10.11.2023 - 15:21
 

AK PARTİ GEBZELİ KADINLAR FİLİSTİN HALKI İÇİN SAHADA

KOCAELİ HABERİ
İsrail'in Gazze'de Filistin halkına karşı başlatmış olduğu "Soykırım Vahşeti" tüm dünyda tepki ile karşılanırken, Müslüman ülkelerde de Filistin halkının yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak için seferberlik başlatıldı.. Ak Parti Kocaeli il Kadın Kolları başkanı Yasemin Özdemir'in  talimatıyla harekete geçen İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak ve partili kadınlar da Filistin'deki kardeşlerimize destek amacıyla Gebze Kent meydanındaki  düzenledikleri gıda kermeside, ürünlerini satışa sundular. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Belediye Başkan yardımcıları Dursun Ali Arslan ve Sedat Çelik ile Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu olmak üzere çok sayıda isim bugün Ak Parti Gebzeli Kadınların Gıda Kermesine giderek katkıda bulundular..
KOCAELİ HABERİ

İsrail'in Gazze'de Filistin halkına karşı başlatmış olduğu "Soykırım Vahşeti" tüm dünyda tepki ile karşılanırken, Müslüman ülkelerde de Filistin halkının yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak için seferberlik başlatıldı..

Ak Parti Kocaeli il Kadın Kolları başkanı Yasemin Özdemir'in  talimatıyla harekete geçen İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak ve partili kadınlar da Filistin'deki kardeşlerimize destek amacıyla Gebze Kent meydanındaki  düzenledikleri gıda kermeside, ürünlerini satışa sundular.

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Belediye Başkan yardımcıları Dursun Ali Arslan ve Sedat Çelik ile Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu olmak üzere çok sayıda isim bugün Ak Parti Gebzeli Kadınların Gıda Kermesine giderek katkıda bulundular..
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.