AK PARTİ GEBZE'DEN 1 GÜNDE 4 BİN KOMŞU ZİYARETİ

Siyaset 11.03.2024 - 06:58, Güncelleme: 11.03.2024 - 06:58
 

AK PARTİ GEBZE'DEN 1 GÜNDE 4 BİN KOMŞU ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında bir günde dört bin komşu ziyareti gerçekleştirdiklerini açıkladı.. Bizzat kendisinin de eşlik ettiği o ziyaretleri sosyal medyadan paylaşan Recep Kaya "KomşumuZiyaretEdiyorum Programımız kapsamında tüm aktif teşkilatlarımız ve biz bu gün 4000 komşumuzu ziyaret ederek Ramazanlarını kutlayıp Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün selamlarını ilettik. AkParti Gebze Sahada. Sağlam Adımlarla Devam" dedi..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında bir günde dört bin komşu ziyareti gerçekleştirdiklerini açıkladı..

Bizzat kendisinin de eşlik ettiği o ziyaretleri sosyal medyadan paylaşan Recep Kaya "KomşumuZiyaretEdiyorum Programımız kapsamında tüm aktif teşkilatlarımız ve biz bu gün 4000 komşumuzu ziyaret ederek Ramazanlarını kutlayıp Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün selamlarını ilettik. AkParti Gebze Sahada. Sağlam Adımlarla Devam" dedi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.