AK PARTİ GEBZE UNUTMUYOR

Siyaset 30.10.2021 - 21:15, Güncelleme: 30.10.2021 - 21:15
 

AK PARTİ GEBZE UNUTMUYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya yönetimi partinin önde gelen isimlerinin doğum günlerini yaş pastalar ve hediyeler eşliğinde kutlamayı hiç ihmal etmiyor.. Recep Kaya bu ahşam Gebze İlçe Yöneticileri Enes Yaylak ve Fikri Ünver, Gebze Belediye Meclis Başkanvekili Hasan soba ve Gebze Belediyesi personeli Ahmet Köse ile birlikte İlçe Yönetim Kurulu üyesi Faruk Gevher'e yaş pasta eşliğinde doğum günü partisi düzenledi.. Faruk Gevher o anları "Sevgili Başkanlarım,Abilerim bu ince düşünceniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hep beraber nice senelerimiz olsun inşallah." mesajı ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya yönetimi partinin önde gelen isimlerinin doğum günlerini yaş pastalar ve hediyeler eşliğinde kutlamayı hiç ihmal etmiyor..

Recep Kaya bu ahşam Gebze İlçe Yöneticileri Enes Yaylak ve Fikri Ünver, Gebze Belediye Meclis Başkanvekili Hasan soba ve Gebze Belediyesi personeli Ahmet Köse ile birlikte İlçe Yönetim Kurulu üyesi Faruk Gevher'e yaş pasta eşliğinde doğum günü partisi düzenledi..

Faruk Gevher o anları "Sevgili Başkanlarım,Abilerim bu ince düşünceniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hep beraber nice senelerimiz olsun inşallah." mesajı ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.