AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI RECEP KAYA'DAN NEVZAT GÜLMEN'E JEST

Güncel 23.11.2021 - 19:47, Güncelleme: 23.11.2021 - 19:47
 

AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI RECEP KAYA'DAN NEVZAT GÜLMEN'E JEST

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Taşkilatının haftalık olağan yönetim toplantsı bu akşam gerçekleştirildi.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya toplantının bitiminde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile emekli öğretmen olan İlçe başkan yardımcısı Nevzat Gülmen'e yönetim adına bir çiçek takdimederek bu özel gününü kutladı.. Bu jest karşısında çok duygulanan Nevzat Gülmen Başkan Kaya ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Taşkilatının haftalık olağan yönetim toplantsı bu akşam gerçekleştirildi..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya toplantının bitiminde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile emekli öğretmen olan İlçe başkan yardımcısı Nevzat Gülmen'e yönetim adına bir çiçek takdimederek bu özel gününü kutladı..

Bu jest karşısında çok duygulanan Nevzat Gülmen Başkan Kaya ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.