AK Parti Gebze Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplandı

Siyaset 20.11.2021 - 21:21, Güncelleme: 20.11.2021 - 22:11
 

AK Parti Gebze Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplandı

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı 102. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı bu akşam Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanım Recep Kaya Başkanlığında gerçekleştirilen 102. Genişletilmiş İlçe Danışma olağan toplantısına Ak Parti il başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti MKYK üyesi Av. Emine Zeybek ve Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın kolları başkanı Yasemin Özdemir, Gebze eski ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Belediye meclis üyeleri, mahalle teşkilat başkanları ve yönetimleri, Gebze ilçe gençlik ve kadın kolları başkanı ve yönetimleri ile birlikte çok sayıda partili katılım sağladı.. Gebze Genişletilmiş 102. İlçe Danışma Toplantısı çok yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Recep Kaya, il başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Ak Parti MKYK üyesi Av. Emine Zeybek'in konuşmasının akabinde Ak Partiye yeni katılan üyelere rozetleri parti kurmaylarınca takıldıktan sonrra, toplantıda teşkilat istişaresine geçildi.. İl Başkanı Ellibeş "Gebze’de bu akşam 102.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisimizde teşkilatımızla kucaklaştık. Katılımıyla, coşkusuyla yine muhteşem bir akşam oldu. Bununla birlikte 15 günde 2 bin yeni üye sözünü yerine getiren Gebze teşkilatımız inancını da, bağlılığını da bir kez daha ispatladı. Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya nezdinde mahalle başkanlarımız ve tüm teşkilatımızı kutluyorum." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı 102. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı bu akşam Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanım Recep Kaya Başkanlığında gerçekleştirilen 102. Genişletilmiş İlçe Danışma olağan toplantısına Ak Parti il başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti MKYK üyesi Av. Emine Zeybek ve Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın kolları başkanı Yasemin Özdemir, Gebze eski ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Belediye meclis üyeleri, mahalle teşkilat başkanları ve yönetimleri, Gebze ilçe gençlik ve kadın kolları başkanı ve yönetimleri ile birlikte çok sayıda partili katılım sağladı..

Gebze Genişletilmiş 102. İlçe Danışma Toplantısı çok yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Recep Kaya, il başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Ak Parti MKYK üyesi Av. Emine Zeybek'in konuşmasının akabinde Ak Partiye yeni katılan üyelere rozetleri parti kurmaylarınca takıldıktan sonrra, toplantıda teşkilat istişaresine geçildi..

İl Başkanı Ellibeş "Gebze’de bu akşam 102.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisimizde teşkilatımızla kucaklaştık. Katılımıyla, coşkusuyla yine muhteşem bir akşam oldu. Bununla birlikte 15 günde 2 bin yeni üye sözünü yerine getiren Gebze teşkilatımız inancını da, bağlılığını da bir kez daha ispatladı. Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya nezdinde mahalle başkanlarımız ve tüm teşkilatımızı kutluyorum." açıklamasında bulundu..

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'GEBZE LÇE BAŞKANLIĞI GENIŞLETILMIŞ 2. LÇE DANISMA TOPLANTISI 20 KASIM 2021/ GEBZE AIRANTI AK PART GEBZE' görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.