AK PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANLARI, ESKİ BAŞKANLARA GİTTİLER

Siyaset 30.11.2021 - 16:39, Güncelleme: 30.11.2021 - 17:08
 

AK PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANLARI, ESKİ BAŞKANLARA GİTTİLER

KOCAELİ HABERİ
Aralarında Ak Parti Gebze İlçe Başkanları Metin Gökçe ve Hasan Soba, Gölcük ilçe başkanı İdris Alp, İzmit İlçe Başkanları Ali Korkmaz ve  Hasan Ayaz, Derince ilçe başkanı İbrahim Şirin,  Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut ve Çayırova İlçe Başkanları Zafer Kılıç ve Ali Osman Gür'ün de olduğu Ak Parti Kocaeli'nin eski ilçe başkanlarından oluşan gurup bugün Gebze Bölgesine gelerek, Gebze bölgesindeki eski ilçe başkanlarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.. Hasan Soba'nın dönem sözcülüğünü yaptığı eski ilçe başkanları gurubu, Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Mehmet Ali Okur, Darıca eski ilçe başkanları Orhan Pala ve Hakan Höbek ile Dilovası eski ilçe başkanı İlhan Yıldırım'ı iş yerlerinde ve yeni görev yerlerinde ziyaret ettiler.. Hasan Soba yaptığı açıklamada "Aynı dili konuştuğumuz, aynı davanın savunucusu dostlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Eski ilçe Başkanlarımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Biz büyük ve güçlü bir Ak aileyiz Allah muhabbetimiz daim eylesin." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Aralarında Ak Parti Gebze İlçe Başkanları Metin Gökçe ve Hasan Soba, Gölcük ilçe başkanı İdris Alp, İzmit İlçe Başkanları Ali Korkmaz ve  Hasan Ayaz, Derince ilçe başkanı İbrahim Şirin,  Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut ve Çayırova İlçe Başkanları Zafer Kılıç ve Ali Osman Gür'ün de olduğu Ak Parti Kocaeli'nin eski ilçe başkanlarından oluşan gurup bugün Gebze Bölgesine gelerek, Gebze bölgesindeki eski ilçe başkanlarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler..

Hasan Soba'nın dönem sözcülüğünü yaptığı eski ilçe başkanları gurubu, Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Mehmet Ali Okur, Darıca eski ilçe başkanları Orhan Pala ve Hakan Höbek ile Dilovası eski ilçe başkanı İlhan Yıldırım'ı iş yerlerinde ve yeni görev yerlerinde ziyaret ettiler..

Hasan Soba yaptığı açıklamada "Aynı dili konuştuğumuz, aynı davanın savunucusu dostlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Eski ilçe Başkanlarımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Biz büyük ve güçlü bir Ak aileyiz Allah muhabbetimiz daim eylesin." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.