AK PARTİ DARICA'NIN PİKNİĞİNE YOĞUN İLGİ OLDU

İlçeler 03.07.2022 - 16:17, Güncelleme: 03.07.2022 - 17:02
 

AK PARTİ DARICA'NIN PİKNİĞİNE YOĞUN İLGİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı bugün Gebze Hünkar çayırında geniş katılımlı bir piknik programı düzenledi.. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay'ın öncülüğünde düzenlediği  piknik etkinliğine başta Ak Parti Kocaeli İl Başkanımı Mehmet Ellibeş,Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.  Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan olmak üzere Meclis üyeleri, İl Yöneticileri, İlçe Yöneticileri, Mahalle Başkanları katılım sağladılar. Hünkar Çayırındaki piknik programına katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''AK Parti Darıca ailesi olarak bu güzel Pazar gününde piknik programınızla bir araya geldik. AK Parti Darıca İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu piknik programına katılarak AK ailemiz ile güzel bir gün geçirdik. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın inşallah.'' ifadelerine yer verdi..  
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı bugün Gebze Hünkar çayırında geniş katılımlı bir piknik programı düzenledi..

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay'ın öncülüğünde düzenlediği  piknik etkinliğine başta Ak Parti Kocaeli İl Başkanımı Mehmet Ellibeş,Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.  Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan olmak üzere Meclis üyeleri, İl Yöneticileri, İlçe Yöneticileri, Mahalle Başkanları katılım sağladılar.

Hünkar Çayırındaki piknik programına katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''AK Parti Darıca ailesi olarak bu güzel Pazar gününde piknik programınızla bir araya geldik. AK Parti Darıca İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu piknik programına katılarak AK ailemiz ile güzel bir gün geçirdik. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın inşallah.'' ifadelerine yer verdi..
Bir 15 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.