AK PARTİ DARICA'DAN YEMEKLİ KUTLAMA

Siyaset 14.11.2021 - 07:37, Güncelleme: 14.11.2021 - 07:56
 

AK PARTİ DARICA'DAN YEMEKLİ KUTLAMA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Darıca Kadın Kolları yönetimi göreve geldiklerinin 1. yıldönümünü, Darıca Belediyesi Hilal Bahçe Kafe-Restaurantta düzenlenen yemekli bir toplantı ile kutladılar.. Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç bu kutlama haberlerini sosyal medyadan "Kadın Kolları olarak görevimizin 1.Yılında Başkanlarımızla bir aradayız. İlçe Başkanımız Av. Ufuk Acay, Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık, İlçe Yöneticilerimiz ile bir araya gelen değerli başkanlarıma çok teşekkür ederim." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Darıca Kadın Kolları yönetimi göreve geldiklerinin 1. yıldönümünü, Darıca Belediyesi Hilal Bahçe Kafe-Restaurantta düzenlenen yemekli bir toplantı ile kutladılar..

Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç bu kutlama haberlerini sosyal medyadan "Kadın Kolları olarak görevimizin 1.Yılında Başkanlarımızla bir aradayız. İlçe Başkanımız Av. Ufuk Acay, Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık, İlçe Yöneticilerimiz ile bir araya gelen değerli başkanlarıma çok teşekkür ederim." ifadeleri ile paylaştı..

Bir 4 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.