AK PARTİ DARICA'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Siyaset 12.09.2023 - 22:53, Güncelleme: 12.09.2023 - 22:57
 

AK PARTİ DARICA'DA YÜZLER GÜLÜYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Darıca'nın yeni ilçe başkanı , İlçe başkan yardımcısı Köksal Şakar oldu. 9 Eylül 2023 tarihinde yapmış olduğumuz heberde, Mevlüt Kocaagöz'ün istifa eden ilçe başkanı Ufuk Acay'a ve Köksal Şakar'ın ise Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a yakın bir isim olduğunu yazmıştık.. Yani bu durumda, mevcur Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık karşısında aday olmak ilçe başkanlığından istifa eden Ufuk Acay için "Dakika 1 gol 1" di,ye yazsak yeridir.. AK PARTİ DARICA'DA YÜZLER GÜLÜYOR Köksal Şakar'ın ilçe başkanlığına atanmasının hemen akabinde yapmış olduğumuz yukarıdaki haber özetinin ardından Darıca'da bakın neler yaşandı.. Ak Parti Darıca ilçe başkanı olarak atandığına dair yetki belgesi ile Ankara'dan Köksal Şakar'a, Darıca ilçe teşkilatında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe kadın kolları başkanı Selma Gülenç ve  Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkan Murat Yılmaz ile birlikte partililer coşkulu bir karşılama töreni düzenledi.. Eski ilçe başkanı Av. Ufuk Acay'ın yer almadığı karşılam töreninde, Başkan Bıyık, Köksal Şakar'ı samimi bir şekilde kucaklayarak karşılayıp tebrik ederken, o anları da sosyal medyadan  "AK Darıca artık Köksal Şakar’a emanet… AK Parti Genel Merkezimiz tarafından AK Parti Darıca İlçe Başkanı olarak atanan, daha önceden de birlikte görev yaptığımız Köksal Şakar ve ilçe teşkilatımızla bir araya gelerek değerli ilçe başkanımızı tebrik ettik. 2024 yerel seçimlerine giden bu yolda tam gaz, Darıca için canla başla çalışacağımız değerli ilçe başkanımıza görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Darıca için Durmak Yok Yola Devam" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Darıca'nın yeni ilçe başkanı , İlçe başkan yardımcısı Köksal Şakar oldu.

9 Eylül 2023 tarihinde yapmış olduğumuz heberde, Mevlüt Kocaagöz'ün istifa eden ilçe başkanı Ufuk Acay'a ve Köksal Şakar'ın ise Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a yakın bir isim olduğunu yazmıştık..

Yani bu durumda, mevcur Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık karşısında aday olmak ilçe başkanlığından istifa eden Ufuk Acay için "Dakika 1 gol 1" di,ye yazsak yeridir..

AK PARTİ DARICA'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Köksal Şakar'ın ilçe başkanlığına atanmasının hemen akabinde yapmış olduğumuz yukarıdaki haber özetinin ardından Darıca'da bakın neler yaşandı..

Ak Parti Darıca ilçe başkanı olarak atandığına dair yetki belgesi ile Ankara'dan Köksal Şakar'a, Darıca ilçe teşkilatında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe kadın kolları başkanı Selma Gülenç ve  Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkan Murat Yılmaz ile birlikte partililer coşkulu bir karşılama töreni düzenledi..

Eski ilçe başkanı Av. Ufuk Acay'ın yer almadığı karşılam töreninde, Başkan Bıyık, Köksal Şakar'ı samimi bir şekilde kucaklayarak karşılayıp tebrik ederken, o anları da sosyal medyadan  "AK Darıca artık Köksal Şakar’a emanet… AK Parti Genel Merkezimiz tarafından AK Parti Darıca İlçe Başkanı olarak atanan, daha önceden de birlikte görev yaptığımız Köksal Şakar ve ilçe teşkilatımızla bir araya gelerek değerli ilçe başkanımızı tebrik ettik. 2024 yerel seçimlerine giden bu yolda tam gaz, Darıca için canla başla çalışacağımız değerli ilçe başkanımıza görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Darıca için Durmak Yok Yola Devam" ifadeleri ile paylaştı..
Bir 5 kişi ve sakal görseli olabilir
Bir bir veya daha fazla kişi ve kalabalık görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.