AK PARTİ DARICA BAŞKANI ŞAKAR BU İŞİ BİLİYOR

Siyaset 02.10.2024 - 19:58, Güncelleme: 02.10.2024 - 19:58
 

AK PARTİ DARICA BAŞKANI ŞAKAR BU İŞİ BİLİYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ak parti Darıca İlçe Kongresinde aday olarak mevcut ilçe başkanı Köksal Şakar açıklandı.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus bu kararlarını sosyal medyadan "Köksal Şakar ile devam. Bizim için bir düğün, yeni bir heyecan ve coşku kaynağı kongre sürecimize Bismillah diyerek başlıyoruz. Delege seçimlerini tamamladıktan sonra 20 Ekim Pazar günü yapacağımız Darıca İlçe Kongremiz için adayımızı belirledik. Genel Merkezimizle yaptığımız görüşmeler, teşkilatımızla gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucu Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar ile yola devam kararı aldık. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." sözleri ile paylaştı.. AK PARTİ DARICA BAŞKANI ŞAKAR BU İŞİ BİLİYOR Ak Parti Darıca ilçe kongresi öncesinden, İlçe Başkanlığını rakipsiz olarak garantiye alan Kösal Şakar bugün önceki dönem ilçe başkanı Av. Ufuk Acay ile bir araya gelerek kongre süreci üzerine bir istişare gerçekleştirdi.. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olmak için istifa eden Av. Ufuk Acay'ın yerine ilçe başkanı olarak atanan Köksal Şakar seçim kampanyasına çok başarılı bir şekiklde başkanlık etti ve seçim kazanıldı.. Köksal Şakar'ın ilçe kongresindeki akıbeti merak ediliyordu ki, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı en ilk olarak "Darıca'da Köksal Şakar ile devam" kararlarını açıkladı.. Ve Köksal Şakar bugünde kendsine muhalefet yapması beklenen eski ilçe başkanı Ufuk Acay'a bir ziyaret gerçekleştirerek hem onure etti hem de gönlünü aldı. Bu durumda bize de "Köksal Şakar bu siyaseti biliyor" manşeti atmak kaldı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ak parti Darıca İlçe Kongresinde aday olarak mevcut ilçe başkanı Köksal Şakar açıklandı..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus bu kararlarını sosyal medyadan "Köksal Şakar ile devam. Bizim için bir düğün, yeni bir heyecan ve coşku kaynağı kongre sürecimize Bismillah diyerek başlıyoruz. Delege seçimlerini tamamladıktan sonra 20 Ekim Pazar günü yapacağımız Darıca İlçe Kongremiz için adayımızı belirledik. Genel Merkezimizle yaptığımız görüşmeler, teşkilatımızla gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucu Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar ile yola devam kararı aldık. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." sözleri ile paylaştı..

AK PARTİ DARICA BAŞKANI ŞAKAR BU İŞİ BİLİYOR
Ak Parti Darıca ilçe kongresi öncesinden, İlçe Başkanlığını rakipsiz olarak garantiye alan Kösal Şakar bugün önceki dönem ilçe başkanı Av. Ufuk Acay ile bir araya gelerek kongre süreci üzerine bir istişare gerçekleştirdi..

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olmak için istifa eden Av. Ufuk Acay'ın yerine ilçe başkanı olarak atanan Köksal Şakar seçim kampanyasına çok başarılı bir şekiklde başkanlık etti ve seçim kazanıldı..

Köksal Şakar'ın ilçe kongresindeki akıbeti merak ediliyordu ki, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı en ilk olarak "Darıca'da Köksal Şakar ile devam" kararlarını açıkladı..

Ve Köksal Şakar bugünde kendsine muhalefet yapması beklenen eski ilçe başkanı Ufuk Acay'a bir ziyaret gerçekleştirerek hem onure etti hem de gönlünü aldı. Bu durumda bize de "Köksal Şakar bu siyaseti biliyor" manşeti atmak kaldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.