AK PARTİ, CHP VE İYİ PARTİLİLER GEBZE'DE YILMAZELLERİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTULAR

Sağlık 11.06.2022 - 22:32, Güncelleme: 11.06.2022 - 22:32
 

AK PARTİ, CHP VE İYİ PARTİLİLER GEBZE'DE YILMAZELLERİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTULAR

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Belediye Meclis Üyesi Şahin Yılmazel'in oğlu ve GTO Yönetim Kurulu üyesi Yücel Yılmazel'in yeğeni Ömer Yılmazel ile Miray Mutlu yaşamlarını birleştirdi.. Ömer Yılmazel ile Miray Mutlu'nun Gebze Cammekan tesislerinde gerçekleşen düğün töreninde nikah akdini bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, Ak Parti, CHP ve İYİ Parti kurmayı çok sayıda isim bu nikaha bizzat şahitlik etti.. Yılmazel ve Mutlu ailesinin bu sevinçli gününe başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, CHP Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, GTO Başkanı Nail Çiler, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Osman Akbulut, İYİ Parti Kocaeli İl yönetim kurulu üyesi Hayati Bayram, Gebze eski belediye başkanları Adnan Köşker ve Mehmet Emin Akın, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ve Kocaeli haberi Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Yucak olmak üzere siyaset, iş ve spor camiasından çok sayıda tanınmış sima ve davetliler katılım sağlayarak mutluluklarını paylaştılar..  
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Belediye Meclis Üyesi Şahin Yılmazel'in oğlu ve GTO Yönetim Kurulu üyesi Yücel Yılmazel'in yeğeni Ömer Yılmazel ile Miray Mutlu yaşamlarını birleştirdi..

Ömer Yılmazel ile Miray Mutlu'nun Gebze Cammekan tesislerinde gerçekleşen düğün töreninde nikah akdini bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, Ak Parti, CHP ve İYİ Parti kurmayı çok sayıda isim bu nikaha bizzat şahitlik etti..

Yılmazel ve Mutlu ailesinin bu sevinçli gününe başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, CHP Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, GTO Başkanı Nail Çiler, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Osman Akbulut, İYİ Parti Kocaeli İl yönetim kurulu üyesi Hayati Bayram, Gebze eski belediye başkanları Adnan Köşker ve Mehmet Emin Akın, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ve Kocaeli haberi Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Yucak olmak üzere siyaset, iş ve spor camiasından çok sayıda tanınmış sima ve davetliler katılım sağlayarak mutluluklarını paylaştılar..
Bir 14 kişi, ayakta duran insanlar, düğün ve açık hava görseli olabilir

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 13 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ŞİŞECAM ARAÇ İÇİNDE OTURMAK BEKLEMEK YASAKTIR. The ADVENTURE begins' görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.