AK PARTİ ÇAYIROVA'YA PAŞA ALİ ELMALI MI ADAY GÖSTERİLECEK?

Siyaset 30.09.2024 - 18:45, Güncelleme: 30.09.2024 - 18:45
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'YA PAŞA ALİ ELMALI MI ADAY GÖSTERİLECEK?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaelililer bugün heyecanlaı bir gün yaşadılar. Ak Parti İl Başkanı Dr.Şahin Talus  bugün ilk olarak 20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ak parti Darıca İlçe Kongresinde aday olarak mevcut ilçe başkanı Köksal Şakar yola devam edeceklerini açıkladı.. Başkan Talus 19 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Kartepe ilçe kongresinde ise mevcut Başkan Sadık Yılmaz ile yola devam etmeyeceklerini ve başka bir ilçe başkan adayı göstereceklerini açıkladı.. Şahin Talus bu kararlarını sosyal medyadan ilçe başkanları Köksal Şakar ve Sadık Yılmaz ile birlikte çektirdiği fotoğraf kareler ile paylaştı. Başkan Talus bugün kendisi ile görüşen Ak Parti önceki dönem Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Paşa Ali Elmalı ile çektirdiği fotoğrafı da paylaşınca, siyaset kulislerinde "İlçe başkanları bugün gerçekleştirilen görüşmeler ve alınan kararlar ile yoğun bir gün geçiren Şahin Talus, bu kadar yoğunluk içinde Ak Parti önceki dönem Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Paşa Ali Elmalı ile niye ve neyi görüştü? Yoksa Ak Parti Çayırova ilçe başkanlığına Paşa Ali Elmalı mı aday gösterilecek" diye merak ettirdi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaelililer bugün heyecanlaı bir gün yaşadılar. Ak Parti İl Başkanı Dr.Şahin Talus  bugün ilk olarak 20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ak parti Darıca İlçe Kongresinde aday olarak mevcut ilçe başkanı Köksal Şakar yola devam edeceklerini açıkladı..

Başkan Talus 19 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Kartepe ilçe kongresinde ise mevcut Başkan Sadık Yılmaz ile yola devam etmeyeceklerini ve başka bir ilçe başkan adayı göstereceklerini açıkladı..

Şahin Talus bu kararlarını sosyal medyadan ilçe başkanları Köksal Şakar ve Sadık Yılmaz ile birlikte çektirdiği fotoğraf kareler ile paylaştı.

Başkan Talus bugün kendisi ile görüşen Ak Parti önceki dönem Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Paşa Ali Elmalı ile çektirdiği fotoğrafı da paylaşınca, siyaset kulislerinde "İlçe başkanları bugün gerçekleştirilen görüşmeler ve alınan kararlar ile yoğun bir gün geçiren Şahin Talus, bu kadar yoğunluk içinde Ak Parti önceki dönem Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Paşa Ali Elmalı ile niye ve neyi görüştü? Yoksa Ak Parti Çayırova ilçe başkanlığına Paşa Ali Elmalı mı aday gösterilecek" diye merak ettirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.