Ak Parti Çayırova'da tamamladı

Siyaset 15.07.2024 - 06:13, Güncelleme: 15.07.2024 - 06:13
 

Ak Parti Çayırova'da tamamladı

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 65. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı dün akşam Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.. AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 65. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısına başta Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Saadetin Hülagü ve Veysel Tipioğlu, Ak Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katılım sağladı.. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantı,  Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede'nin açılış konuşmasının ardından il başkanı Şahin Talus, milletvekilleri ve Çayırova belediye başkanı Bünyaminn çiftçi'nin konuşmaları ile sona erdi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 65. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı dün akşam Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi..

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 65. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısına başta Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Saadetin Hülagü ve Veysel Tipioğlu, Ak Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katılım sağladı..

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantı,  Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede'nin açılış konuşmasının ardından il başkanı Şahin Talus, milletvekilleri ve Çayırova belediye başkanı Bünyaminn çiftçi'nin konuşmaları ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.