AK PARTİ ÇAYIROVA O GENÇLERİ YEMEKTE AĞIRLADI

Siyaset 11.11.2021 - 21:51, Güncelleme: 11.11.2021 - 21:51
 

AK PARTİ ÇAYIROVA O GENÇLERİ YEMEKTE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatı eni seçmen olan gençleri, Çayırova İkiler Kebap salonunda düzenlediği yemekli toplantıda ağırladı.. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi kendsinin de katılım sağlayıp konuşma yaptığı bu etkinliği sosyal medyadan "İlçe Başkanımız Servet Günay, İl Gençlik Kolları Başkanımız Baki Özdemir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Murat Güveren ile birlikte gençlik kollarımızın düzenlediği programda yeni seçmen olan genç kardeşlerimizle bir araya geldik." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatı eni seçmen olan gençleri, Çayırova İkiler Kebap salonunda düzenlediği yemekli toplantıda ağırladı..

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi kendsinin de katılım sağlayıp konuşma yaptığı bu etkinliği sosyal medyadan "İlçe Başkanımız Servet Günay, İl Gençlik Kolları Başkanımız Baki Özdemir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Murat Güveren ile birlikte gençlik kollarımızın düzenlediği programda yeni seçmen olan genç kardeşlerimizle bir araya geldik." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.