AK PARTİ BAŞKANI DÖNMEZ VE ÇAYIROVALI KADINLAR BOLU'YU GEZDİ

Siyaset 15.11.2021 - 18:34, Güncelleme: 15.11.2021 - 18:34
 

AK PARTİ BAŞKANI DÖNMEZ VE ÇAYIROVALI KADINLAR BOLU'YU GEZDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez geçtiğimiz gün Çayırova Belediyesinin de araç desteği ile Çayırovalı kadınları Bolu'ya gezmeye götürdü.. Seyhan Kutbay Dönmez'in rehberliğindeki gezi heyeti, Bolu Gölcük Milli Parkı ve akabinde Bolu Abant gölünü gezdiler. Yeşil orman ve doğa harikası Abant gölü geziye katılan Çayırovalı kadınları ziyadesiyle mutlu edip dinlendirirken, geziyi düzenleyen Seyhan hanıma ve destekleri için Çayırova Belediyesine teşekkür etmeyi ihmal etmediler.. Seyhan Kutbay Dönmez ise o keyifli anların fotoğraflarını sosyal medya sayfasından "Göz, Güzeli Görünce neşelenir." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez geçtiğimiz gün Çayırova Belediyesinin de araç desteği ile Çayırovalı kadınları Bolu'ya gezmeye götürdü..

Seyhan Kutbay Dönmez'in rehberliğindeki gezi heyeti, Bolu Gölcük Milli Parkı ve akabinde Bolu Abant gölünü gezdiler. Yeşil orman ve doğa harikası Abant gölü geziye katılan Çayırovalı kadınları ziyadesiyle mutlu edip dinlendirirken, geziyi düzenleyen Seyhan hanıma ve destekleri için Çayırova Belediyesine teşekkür etmeyi ihmal etmediler..

Seyhan Kutbay Dönmez ise o keyifli anların fotoğraflarını sosyal medya sayfasından "Göz, Güzeli Görünce neşelenir." sözleri ile paylaştı..

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, park ve ağaç görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.