Adalet Bakanı Tunç'tan AK Partili Türkeş'e ''Kavala'' cevabı

Siyaset 30.07.2024 - 13:48, Güncelleme: 30.07.2024 - 14:00
 

Adalet Bakanı Tunç'tan AK Partili Türkeş'e ''Kavala'' cevabı

KOCAELİ HABERİ
Adalet Bakanı Tunç, AK Partili Türkeş'in Gezi Parkı protestolarıyla bağlantılı olarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan ve cezası onanan iş insanı Osman Kavala'yı ziyaret etmek için verdiği dilekçeye geç yanıt verilmesine ilişkin eleştirilere yanıt verdi. Tunç, Türkeş’in 19 Temmuz’da ziyaret için dilekçe verdiğini belirterek “Dönüş için gecikme olmadı.” dedi. Tunç, “Sayın Türkeş’in ziyaretiyle ilgili problem yok. İstediği zaman, uygun bir günde görüşebilir." diye konuştu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, NTV yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tunç, Türkeş'in Osman Kavala’yı ziyaret etmek için verdiği dilekçeye geç yanıt verildiği eleştirisine yanıt verdi. Türkeş’in 19 Temmuz’da ziyaret için dilekçe verdiğini anlatan Tunç, “Dönüş için gecikme olmadı.” ifadelerini kullandı. Adalet Bakanlığı’nda hiçbir dosyanın sümenaltı edilmediğini anlatan Tunç, “Sayın Türkeş’in ziyaretiyle ilgili problem yok. İstediği zaman, uygun bir günde görüşebilir. Arkadaşlar kendisiyle irtibata geçtiler. Kendisinin bu hafta belki müsait olamayacağını, 10 gün sonra ziyaret edebileceğini ifade etmişti.” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Adalet Bakanı Tunç, AK Partili Türkeş'in Gezi Parkı protestolarıyla bağlantılı olarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan ve cezası onanan iş insanı Osman Kavala'yı ziyaret etmek için verdiği dilekçeye geç yanıt verilmesine ilişkin eleştirilere yanıt verdi. Tunç, Türkeş’in 19 Temmuz’da ziyaret için dilekçe verdiğini belirterek “Dönüş için gecikme olmadı.” dedi. Tunç, “Sayın Türkeş’in ziyaretiyle ilgili problem yok. İstediği zaman, uygun bir günde görüşebilir." diye konuştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, NTV yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tunç, Türkeş'in Osman Kavala’yı ziyaret etmek için verdiği dilekçeye geç yanıt verildiği eleştirisine yanıt verdi. Türkeş’in 19 Temmuz’da ziyaret için dilekçe verdiğini anlatan Tunç, “Dönüş için gecikme olmadı.” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanlığı’nda hiçbir dosyanın sümenaltı edilmediğini anlatan Tunç, “Sayın Türkeş’in ziyaretiyle ilgili problem yok. İstediği zaman, uygun bir günde görüşebilir. Arkadaşlar kendisiyle irtibata geçtiler. Kendisinin bu hafta belki müsait olamayacağını, 10 gün sonra ziyaret edebileceğini ifade etmişti.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.