ACI HABER! Beşi bir yerde şehit düştüler.

Yaşam 24.05.2022 - 19:17, Güncelleme: 24.05.2022 - 19:17
 

ACI HABER! Beşi bir yerde şehit düştüler.

kocaeli haberi
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada beş askerin şehit olduğunu açıkladı. 5 şehidin aynı karede olduğu fotoğraf ise yürekleri dağladı. Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu açıkladı.  MSB'nin açıklaması şöyle:  "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 24 Mayıs 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, beş kahraman silah arkadaşımız P.Tğm. Abdulkadir Güler, P.Uzm.Çvş. Onur Doğan, P.Uzm.Çvş. Hüseyin Cankaya, P.Uzm.Çvş. Bican Kapılay ve P.Söz.Er Celal Tekedereli şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz. Karadan ve havadan operasyonlara devam ediliyor."  Şehit askerlerin isimleri:  -Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan -Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya - Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli - Piyade Teğmen Abdulkadir Güler -Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay
kocaeli haberi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada beş askerin şehit olduğunu açıkladı. 5 şehidin aynı karede olduğu fotoğraf ise yürekleri dağladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu açıkladı. 

MSB'nin açıklaması şöyle: 

"Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 24 Mayıs 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, beş kahraman silah arkadaşımız P.Tğm. Abdulkadir Güler, P.Uzm.Çvş. Onur Doğan, P.Uzm.Çvş. Hüseyin Cankaya, P.Uzm.Çvş. Bican Kapılay ve P.Söz.Er Celal Tekedereli şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz. Karadan ve havadan operasyonlara devam ediliyor." 

Şehit askerlerin isimleri: 

-Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan
-Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya
- Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli
- Piyade Teğmen Abdulkadir Güler
-Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.