ABDURRAHMAN DİLİPAK KORKUTTU

Gündem 26.06.2024 - 12:42, Güncelleme: 26.06.2024 - 12:42
 

ABDURRAHMAN DİLİPAK KORKUTTU

KOCAELİ HABERİ
Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak'ın X sosyal medya sayfasından paylaştığı "dünya savaşı senaryosu" korkuttu.. İşte Abdurrahman Dilipak'ın o paylaşımı; "SAVAŞ KAPIDAYSA! Bu savaş, PUTİN'e göre, NÜKLEER BİR SAVAŞ olacak. The Economist'e göre, YAPAY ZEKA kullanılancak. Yani RF ve LAZER silahlarının kullanılacağı bir Siber Savaş. HAARP teknolojisi ile iklim manipüle edilecek ve Depremler tetiklenecek. Trafolar, akıllı evler, akıllı santraller, akıllı arabalar ve işletmeler patlatılacak. BioHackerler üzerinden akıllı telefonlar üzerinden kişiler hedef alınabilecek! Siz nasıl bir savaş bekliyorsunuz? Onların planı varsa, Allahın da bir hükmü vardır. Geç kaldık, ağır bir bedel ödeyeceğiz, ama LA GALİBE İLALLAH!"  SAVAŞ KAPIDAYSA!Bu savaş, PUTİN'e göre, NÜKLEER BİR SAVAŞ olacak. The Economist'e göre, YAPAY ZEKA kullanılancak. Yani RF ve LAZER silahlarının kullanılacağı bir Siber Savaş. HAARP teknolojisi ile iklim manipüle edilecek ve Depremler tetiklenecek. Trafolar, akıllı evler, akıllı…— Abdurrahman Dilipak (@aDilipak) June 26, 2024
KOCAELİ HABERİ

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak'ın X sosyal medya sayfasından paylaştığı "dünya savaşı senaryosu" korkuttu..

İşte Abdurrahman Dilipak'ın o paylaşımı;
"SAVAŞ KAPIDAYSA! Bu savaş, PUTİN'e göre, NÜKLEER BİR SAVAŞ olacak. The Economist'e göre, YAPAY ZEKA kullanılancak. Yani RF ve LAZER silahlarının kullanılacağı bir Siber Savaş. HAARP teknolojisi ile iklim manipüle edilecek ve Depremler tetiklenecek. Trafolar, akıllı evler, akıllı santraller, akıllı arabalar ve işletmeler patlatılacak. BioHackerler üzerinden akıllı telefonlar üzerinden kişiler hedef alınabilecek! Siz nasıl bir savaş bekliyorsunuz? Onların planı varsa, Allahın da bir hükmü vardır. Geç kaldık, ağır bir bedel ödeyeceğiz, ama LA GALİBE İLALLAH!"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.