A MİLLİ TAKIMA AK PARTİ GEBZE'DEN DESTEK GİTTİ

Spor 16.11.2021 - 23:06, Güncelleme: 16.11.2021 - 23:06
 

A MİLLİ TAKIMA AK PARTİ GEBZE'DEN DESTEK GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
A Milli Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki son maçında Karadağ'a konuk oldu. Norveç ve Hollanda'nın puan kaybıyla birlikte Türkiye'ye 2022 FIFA Dünya Kupası'na direkt katılma şansı da doğdu.  A Milli Takımımızı deplasmandaki bu önemli maçında Türkiye'den izlemeye gidenler arasında Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Emrullah Bilgin ve Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Recep Kaya'nın kardeşi ve Kocaelisporbaşkan vekili Av. Harun Kaya'da vardı. Yaman, Kaya ve Bilgin'in biletlerinide "VİP" damgası olması dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ

A Milli Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki son maçında Karadağ'a konuk oldu. Norveç ve Hollanda'nın puan kaybıyla birlikte Türkiye'ye 2022 FIFA Dünya Kupası'na direkt katılma şansı da doğdu. 

A Milli Takımımızı deplasmandaki bu önemli maçında Türkiye'den izlemeye gidenler arasında Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Emrullah Bilgin ve Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Recep Kaya'nın kardeşi ve Kocaelisporbaşkan vekili Av. Harun Kaya'da vardı. Yaman, Kaya ve Bilgin'in biletlerinide "VİP" damgası olması dikkatlerden kaçmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.